АМЕДА отзывы

Отзывы о клинике Амеда. Клиника для детей и взрослых Амеда проводит диагностику и лечение различных...
3.3
331 951 просмотр
  • Інна
    5 октября, 2016 год
    Звернулися до Амеди з приводу щеплень.

    Дії медсестри кабінету щеплень були вкрай непрофесійними: вона неквапливо записувала документи, потім так само готувала 1-шу інєкцію. При тому, що дитина уже сиділа без штанців хвилини з 3-4 і звичайно передчуваючи недобре почала плакати і вириватися. Ми ледве втримали дитину. Однак і це не кінець, нам треба було зробити ще 1 інєкцію і м/с її не наготувала!!!, щоб не розтягувати болісний для дитини момент. На це ще пішло з 2-3 хвилини. Для м/с така ситуація були нормальною, вона намагалася ще й розказати, що ми не так тримали дитину.

    Як можна так ставитися до живої дитини? Де видана така підготовка щеплення, не одразу зробити 2 інєкції, а додуматися після першої, тільки починати відкривати другу!!!

    В результаті в дитини істерика, на обох стегнах подряпини від голки шприца в 1,5 см, які не проходили тиждень, дитина 2 дні не давала торкатися до ніг.

    Абсолютно формальна реакція завідуючого на Повітрофлотському, запис скарги на відривному папірці, обіцянки вияснити ситуацію і повна тиша... Що можна тоді очікувати від підлеглих.

    Якщо ви виставили таку ціну за свою послугу, будьте добрі надавати її якісно! Формальна вічливість і по суті відсутність відповідальності за свої дії.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ