Добробут отзывы

Отзывы о Добробут. Медицинская сеть «Добробут» успешно работает с 2001 года. Клиенты клиники «Добробут» получают...
3.5
264 155 просмотров
  • Гость
    16 октября, 2013 год
    Цей відгук про поліклініку на вул. Мішуги, Київ. Але він красномовно показує ставлення до пацієнтів взагалі.

    В цій конкретній клініці немає рентгенівського апарата. Сам цей факт нічого поганого не несе. Тут можна зрозуміти - підрозділ невеличкий, рентген апарат можливо був би не рентабельним.

    Шокують інші факти.

    Якщо ви прийшли сюди до лікаря і вам виявився потрібен рентген то вам запропонують з-а-п-и-с-а-т-и-с-я, зазвичай через декілька годин.

    Вам може пощастити - час на рентген вільний прямо зараз. Їхати туди не легко, прямої маршрутки немає і ніхто Вам не пояснює як краще добратися.

    А поки що Вам випишуть якісь такі нейтральні ліки бо зрозуміло що головне лікування можна призначати лише після результатів рентгена.

    Все вище викладене є абсолютно зрозумілим і ніяких претензій не викликає.

    Претензії далі :

    Якщо Ви з'їздили і швиденько і повернулися тримаючи в руках результат дослідження (і почуваючи себе ще трохи гірше) очікуючи що допомога ось-ось вже близько то Вам з милою усмішкою повідомлять що для того щоб лікар за результатами рентгена призначив Вам лікування то Ви повинні оплатити П_О_В_Т_О_Р_Н_У К_О_Н_С_У_Л_Ь_Т_А_Ц_І_Ю!

    Такого я не бачив в жодній іншій клініці. Скрізь пацієнт має змогу просто повернутися з результатами до лікаря для призначення подальшого лікування.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ