ДокторПРО Черкассы отзывы

Отзывы о ДокторПРО Черкассы. ДокторПРО Черкассы - медицинский центр в Черкассах, в котором специализируются в...
4.5
48 774 просмотра
  • Ріта Борисівна
    6 декабря, 2016 год
    Поступила з гемороєм. Лікар Рубан Андрій Михайлович.Запропонували безболісне лікування. Лікуванням задоволена (за 2 місяці повністю здорова). На сервіс і обслуговування в медичному центрі, скарг немає. Зручно було оплачувати лікування не зразу всю суму, а частинами на протязі лікування. Загалом враження від м.ц. "ДокторПро" чудові, якщо зі знайомих колись буде потрібна допомога, буду рекомендувати.
    • Ответ представителя Добридень, Рита Борисівна! Дякуємо Вам за письмову подяку на адресу нашого фахівця, за надану довіру і можливість допомогти Вам. Дійсно, в наших медичних центрах застосовуються найсучасніші малоінвазивні методи лікування геморою, які дають високий результат в найкоротший термін, а найголовніше - не травмують пацієнта, що дозволяє проводити лікування амбулаторно без госпіталізації та відриву від повсякденного життя. Щиро раді, що лікування в нашому центрі під контролем Андрія Михайловича було ефективним, а поетапна система оплати зробила його комфортним для Вас. Ефективність терапії залежить як від лікаря, так і від пацієнта. Дякуємо Вам за серйозне ставлення до лікування. Завжди будемо раді Вам допомогти. Будьте здорові!
      ОН Клінік Черкаси 7 декабря, 2016 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ