ДокторПРО Черкассы отзывы

Отзывы о ДокторПРО Черкассы. ДокторПРО Черкассы - медицинский центр в Черкассах, в котором специализируются в...
4.5
48 887 просмотров
  • Наталія Р.
    26 сентября, 2017 год
    Я звернулася в Медичний Центр "ДокторПро" з проблемою: неприємні болі, кровоточивість в області ануса. Мене лікував проктолог Пархомовський М.О. Виявлені тріщини вдалося повністю вилікувати більш, ніж за місяць. Високий професіоналізм, чуйне ставлення лікаря разом з приписаними ліками зробили чудо. Вдячна своєму лікарю і всьому медперсоналу. Здоров'я Вам, миру і спокою.
    • Ответ представителя
      Доброго дня, Наталя! Дякуємо за відгук і добрі слова на адресу наших медиків. Ми раді, що лікар Пархомовський М.О. допоміг Вам позбутися від болючої проблеми та дискомфорту. Сучасні малоінвазивні методики лікування, які застосовуються в нашій Мережі, дозволяють пацієнту в найкоротші терміни покращити якість життя без зміни звичного графіка, тобто не потрібно лікарняний лист і відрив від роботи. Також перевагою є короткий реабілітаційний період, у порівнянні зі звичайним хірургічним лікуванням. Сподіваємося, що Ваш відгук допоможе багатьом пацієнтам визначитися з вибором медичного закладу та лікаря, бо Ви на власному досвіді переконалися, шо огляд та лікування проходить без болю, а головне - результативно. Дотримуйтесь рекомендацій лікаря для профілактики рецидивів і будьте здорові!
      Служба контроля качества 9 октября, 2017 год
    • Леша
      1 октября, 2017 год
      По какому адресу находится в Г. Черкассы МУ *ДокторПРО,* можно и № телефона на ресепшине? Заранее Вам благодарен.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ