Hoodi-Da (Худи-да) отзывы

Нoodi-Da (Худи-да) отзывы, инструкция, цена. Натуральные капсулы для похудения Нoodi-Da – это новый природный продукт...
4
157 922 просмотра
  • Зоя
    21 июля, 2013 год
    я хочу розказати свою історія. Після першої дитина я попровилась на 15 кг(з 47 до 62). Пила різні таблетки(Ліндакс, Ідеал) результату не було. Порадили мені взяти Xs(не путайте з XLL) така трикутна упаковка. І за місяць я скинула 9 кг, це була радість для мене, побічних ефектів не було. За рік після прийому набрала тільки 1 кг. Через 2 роки народила другу дитину, коли дитині було рік важила я 67 кг. Хотіла найти ці таблекти які я пила але їх ніде не було. Тому вирішила попробувати Худи да делюкс. Я взялась до цього серйозно. Після 6 год не їла, раз в тиждень бігала по пів годинки, скачала з інтернету фітнес для проблемних зон(в перші дні ноги тряслись, а прес болів жахливо). Сіла на дієту, але не дуже строгу, хліб майже не вживала, майонези, чіпси, кетчупи, масло, ковбаси, взагалі виключила з раціону, не дуже і хотілось їсти. і через півтора місяці я вже важила 52 кг(ріст мій 167 см). Тіло дівчатка ідеальне, нічого не звисає, не має живота і боків, попа підтягнута, целюліт зник. Я надзвичайно рада. Вже пройшло 3 місяці і я не нарала ні грама. Дотримуюсь дієти, два рази в тиждень займаюсь фітнесом по пів години, і бігаю, але по сходах на девятий поверх))).

    Я вважаю, що таблетки ці мені допомогли, вони мені знизили апетит, бо після бігу, або тренувань хочеться їсти. І скинувши стільки нічого не обвисає. Побічних ефектів не має ніяких.
    • Анет
      12 сентября, 2013 год
      Я сейчас их принимаю и только 3 день! заметила снижение апетита! Но хотела спросить есть ли что-то сильнее Ходида? кроме Лида!!!!!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще медикаменты, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти лекарство

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ