КЛИНИКА ИННОВАЦИЯ отзывы

Отзывы Клиника Инновация. Онкологическая клиника ИННОВАЦИЯ – это специализированная клиника ЖЕНСКОГО ЗДОРОВЬЯ. Миссия Клиники Инновация...
3.8
115 555 просмотров
  • Ірина Юріївна
    31 августа, 2015 год
    «Хворому і мед гіркий», - ці слова усвідомлюються глибоко лише тоді, коли людину спантеличують новиною про хворобу, яка серйозно загрожує життю. В такі хвилини земля тікає з-під ніг, доходячи до відчаю, руйнуються навіть всі плани на майбутнє, починаєш уявляти найстрашніше – цей світ без себе…Це жахливе відчуття, відчуття страху і зневіри, потім відчаю і пустоти. Починаєш сповна розуміти безцінність дару Божого життя та здоров’я. І ніколи до цього бажання жити, жага до життя не були такими величезними!



    Зізнаюсь, що коли лікар сказав про загрозу моєму життю, коли я і моя родина були в очікуванні результатів аналізів, це був страшний час страху та невідомості. Але всі ці переживання минули. Мені успішно зробили операцію, чому я завдячую вашим висококваліфікованим, досвідченим лікарям: Сільвестрову Максиму Олександровичу, Пасашкову Іллі Володимировичу, Щербініну Миколі Ігоревичу. Заслуговують на захоплення не лише знання та вміння цих людей, але й людські якості (людяність, добродушність, почуття гумору, вміння підтримати та підбадьорити). Це заслуговує на визнання , захоплення та безмежну повагу.



    Хотілось б подякувати і медсестричкам. Дуже привітні, усміхнені, турботливі, небайдужі до чужого болю.



    Хотілося б усім Вам – людям з великої літери, подякувати щиро від себе та від усієї своєї родини. Те, що ви вважаєте своєю роботою, регулярним виконанням службових обов’язків, сповна можна назвати найблагороднішим та найвідважнішим подвигом! Витягуючи декого з того світу, ви дійсно нагадуєте янголів – охоронців. У кожного з вас великі полум’яні серця!



    Зичу усім працівникам клініки ІННОВАЦІЯ міцного здоров’я, витримки та успіхів в усіх справах, до яких торкаються ваші золоті руки.



    Дякую, дякую, дякую.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ