Львовский межрегиональный кардиохирургический центр отзывы

Отзывы о Львовский межрегиональный кардиохирургический центр. Львовский межрегиональный кардиохирургический центр оказывает полный спектр кардиохирургической помощи.
5
8 885 просмотров
  • Гость
    1 мая, 2017 год
    Мій чоловік Цвях В. Я. 1969 р.н. поступив 06.12.2016 р з клінічною картиною кальцинозу аортального клапана. Критичного аортального стенозу IV ст. легеневої гіпертензії. Коартації аорти.

    Жив з тим все життя. Але останній рік став пеклом для всієї сім’ї. Задихався, не спав. Постійні «швидкі». Трішки попрацював – лежав декілька днів з температурою.

    В Тернополі сказали: «Зробиш операцію – будеш жити повноцінно». Але ж жив повноцінно до пори – до часу. Не вірили такій відповіді.

    Приїхали в Львів в «Сімекс-соно». Професор Іванів направив в Львівську обласну лікарню. І дав нам відповідь на запитання «для чого?». Професор Кулик Л. В.: « Не роблю з тебе інваліда, а здорову людину!». А лікар Бодак І. Р.: «Для того, щоб жити!!!»

    Це була віра в життя і добрих людей.

    Був прооперований професором Куликом Л. В. 13.12.2016 р. з протезування аортального клапана. Пройшло 4 місяці. Мій чоловік пішов на роботу з нічними змінами. Вдома робить все : рубає дрова, копає, садить город. Піднімає 20 кг і більше.

    Живемо і радіємо життю. Не знаю як буде – адже всі ми ходимо під Господом Богом.

    Вся сім’я вам вдячна, Великий Професоре. Низький уклін Вам і усьому колективу. Дай Бог Вам здоров’я і багато-багато років життя, щоб врятувати ще не одних згорьованих сердець.

    Сім’я Цвях. Тернопільська обл. м. Збараж

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ