Медицинский центр "Мать и дитя" отзывы

Отзывы о Мать и дитя. Впервые в Киеве две клиники репродукции « Мать и дитя»...
4.5
244 040 просмотров
  • Ольга
    29 апреля, 2012 год
    Записувалася в клініку за тиждні 3 на правому березі. Записалася на пятницю на 14 годину. За 2 годину до прийому перетелефонувала уточнити чи запис залишається в силі, оскільки їхати не близько було. По приїзду, було надано анкету з 2-х листів А4, заповнела швиденько, хвилини за 2. Як для мене то забагато інформаціі та данних просять для першого візиту, особисто я наважуюсь надавати своі паспортні данні після першого візиту, а не до, коли буду впевнана, що вдруге я прийду знову. Чекаю 10 хвилин, потім знову якісь дані просять вже без анкети, пропоную заповнити дані за другим візитом. Чекаю знову 10 хвилин. Підхожу запитатися скільки ще чекати, у відповідь почула взагалі новину: " Ваший запис перенесли на 14:30 годину. Давайте я проведу Вас ближче до дверей!" Цих змін мені не пропонували на ресепціі і ні яким чином не сповістили, що мій час візиту був змінений. Чекала я біля дверей головного лікаря,4-кабінет, куди адміністратор занесла мою анкету. 

    В результаті прочекала я до 14:50. Після чого підійшла на ресепцію, проходячи мимо кабінету, біля якого мені запропонували зачекати, двері в який були відчиненні, помітила жінку, яка не поспішаючи сиділа за ноутбуком з бутербродом, вічливо запитала, чому ж все-таки за 50 хвилин мене не прийняли!? Нащо у дівчаток глазки забігали і почали щось шукати в компютері та десь телефонувати, після чого, не почувши відповіді, я подякувала та покинула приміщення клініки. 



    Склалося таке враження, що жінки приходячи в данну клініку не мають іншого вибору, тож почекають все-одно. За весь час чекання до мене ніхто не підійшов і не поцікавився чому вже 50 хвилин я чекаю свого запису на 14:00 годину, наче в мене більше справ не має?! 



    P. S. За 20 хвилин мені перетелефонувала сама лікар-жінка, до якоі я записувалался на прийом, попросивши вибачення за приведені незручності, запропонувала перенести зустріч на будь-який інший зручний для мене час. Моі незручності пояснила своєю операцією, яка затрималася. Чи відповідає сказане реальності, відомо тільки ім(ій). Та щоб переконатися в правельності першого враження погодилася перенести запис. 

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ