Медицинский Центр Асклепий отзывы

Отзывы о Медицинский Центр Асклепий. Медицинский Центр Асклепий предоставляет медицинские услуги высокого качества, обслуживание на...
3.6
82 294 просмотра
  • Роза
    6 апреля, 2016 год
    Були сьогодні на МРТ у м. Рівне. Записані були на 9:30 06.04.2016 взяли нас в 10 годин. результати чекали до 14:30, пояснили це тим , що в них зараз немає лікаря, в них дистанційний лікар (плівку віддали диску не дали)попросили дати нам ссилку по якій лікар зможе подивитись дистанційно знімки, пообіцяли скинути на електронку вже 21 вечора, телефонувала вже тричі, а їм все немає часу ... Платимо великі гроші за обслідування, а відповідальності ніякої. Дуже розчарована АСКЛЕПІЄМ в м.Рівному (Вже не перший раз звертались до цього центру, та відношення до людей тут побачили таке вперше) ЩО СТАЛОСЬ, МОЖДИВО КЕРІВНИЦТВУ ПОТРІБНО ДОБРАТИ ПЕРСОНАЛ, ЩОБ ДІВЧАТА НЕ БУЛИ ТАКІ ЗАВАНТАЖЕН.......І, ЧИ ЗМІНИТИ ПЕРСОНАЛ?????
    • Медичний центр Асклепій
      13 мая, 2016 год
      Доброго дня, пані Розо. Шкода, що Ваше обстеження розпочалось на пів години пізніше призначеного часу. Дякуємо за проявлене терпіння в даній ситуації. Так склалось, що деякі пацієнти, які перебувають у невідкладних станах, не мають змоги попередньо записатись на обстеження, адже кожна хвилина важлива. У Медичному центрі "Асклепій" такі пацієнти приймаються позачергово. Ми вдячні Вам та решті наших пацієнтів, які ставляться до цього з розумінням. Щодо видачі результату обстеження, так, коли питання стосується здоров"я - поспіх є недоречним. Лікар повинен приділити Вашому обстеження рівно стільки часу, скільки потрібно, щоб детально вивчити всі знімки, нічого важливого не пропустити та видати Вам коректне заключення. Від цього залежатиме подальше лікування та Ваше одужання.
      Дозвольте висловити Вам нашу щиру подяку за те, що ви не вперше звертаєтесь до нашого центру, за бажання допомогти поліпшити якість обслуговування наших пацієнтів. Певні зміни в організації роботи вже впроваджені.

      З повагою,
      заступник директора з якості обслуговування
      Ніна Пересунько

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ