Медицинский Центр Асклепий отзывы

Отзывы о Медицинский Центр Асклепий. Медицинский Центр Асклепий предоставляет медицинские услуги высокого качества, обслуживание на...
3.6
82 279 просмотров
  • Юлія
    6 октября, 2017 год
    Зателефонувала дізнатися інформацію про КТ, лікар з поліклініки сказав десь буде коштувати 700 грн., по телефону мені відповіли УВАГА 2140грн., хоч на сайті є дві суми 1950 грн. з контрасним підсиленням і 950 грн. без підсиленням (про цей вид діагностування мені навіть не заікнулися!!!!) зразу тільки 2140 і все, тому що виявляється, що це ціна тільки за обстеження, а за плівку іт.д ще потрібно доплачувати. Лікар сам вирішить який вам вид обстеження підходить)))). І як ви думаєте вирішить лікар, якщо про те що дешевше вони навіть і не кажуть. Так що на сайті може бути одне, а на справді зовсім інше. І перепитати немає в кого, тому що лише один номер телефону вказаний.
    • Асклепій
      15 октября, 2017 год
      Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Дуже шкода,що у Вас склалось негативне враження. Дозвольте пояснити, шо не всі лікарі в поліклініці розуміють деталі і тонкощі обстеження. Якщо маєте бажання, ми Вас запрошуємо на безкоштовну консультацію до нашого лікаря-радіолога, який Вам все пояснить і Ви зрозумієте, що просто так ми не зацікавлені брати з Вас кошти, ми турбуємось про кожного нашого пацієнта. Беріть з собою направлення, попередні обстеження та завітайте у наше відділення. Будемо раді поспілкуватись.
    • Иван
      8 октября, 2017 год
      Я неоднократно посещал МЦ Асклепий, В нём работают специалисты высокого уровня, используют новейшие технологии и методы лечения, высокий сервис обслуживания пациентов, врачи дадут консультацию по интересующим Вас вопросам.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ