Медицинский центр "Людмила" отзывы

Отзывы о Медицинский центр "Людмила". Медицинский центр "Людмила" - это частная многопрофильная клиника, которая оказывает...
4.1
29 432 просмотра
  • Наталія
    4 ноября, 2017 год
    Мені 48 років. Маю діагноз-вузлова міома матки, 14 неділь, безсимптомна.Пропонували тільки видалення матки, не згоджувалася.

    28 жовтня 2017 р. зробила ЕМА в м.Вінниці.Пройшов тиждень.Про результати говорити ще рано.Але загальний стан нормальний, ще слабкість, пітливість, дотримуюся рекомендацій, які надані при виписці, доречі, в паперовому вигляді на 3 арк., щоб ми не забували про обмеження.

    Сама процедура пройшла нормально, боялась, що будуть сильні болі, все терпимо, особливо для нас жінок.Температура незначна була тільки 1 день, обіцяної на форумах тошноти і рвоти не було.

    Про саму клініку і персонал маю дуже приємне враження, дійсно все на високому рівні.

    Чесно, коли перед ЕМА читала гарні відгуки про Вінницький МЦ і погані відгуки про інші, думала, що це реклама.Я помилялася.

    Умови, догляд, харчування, післяемболізаційна підтримка -чудові. Лікарі та медсестри дуже уважні, доступно консультують.

    Проводив ЕМА - Кондратюк Вадим Анатолійович.Лікуючий лікар-Бібляк Жанна Миколаївна.

    Дякую завідуючому Віктору Васильвичу Трегубу за чуйне відношення, чудові умови та вдало підібраний колектив! А за троянди після ЕМА- особливе спасибі!

    Вірю, що у мене буде гарний результат ЕМА.



Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ