У квітні відбудеться XXIV Львівський медичний Форум та виставка «ГалМЕД»

https://www.facebook.com/Lviv.Medical.Forum/

Раді повідомити Вам, що XXIV Львівський медичний Форум та XXIV медична виставка «ГалМЕД» відбудеться 17- 19 квітня 2018 року!

Мета форуму – демонстрація новітніх технологій, матеріалів, обладнання, інструментів, фармацевтичних засобів в медицині та сучасних методів лікування, обмін досвідом між фахівцями різних регіонів України та з-за кордону.

Форум і виставка - це захід, де зустрічаються вчені, фахівці з різних галузей медицини, представники відомих фірм-виробників та постачальників медичного обладнання. Протягом багатьох років ця виставка була ідеальним місцем для просування інновацій у медицині, нових методик лікування та передових технологій.

Про організацію заходу організатори інформують державні та приватні спеціалізовані установи (лікарні, госпіталі, поліклінічні відділення, медичні, реабілітаційні та діагностичні центри), сімейних лікарів, педіатрів, терапевтів, фахівців з питань реабілітації, керівників аптечних мереж, фармацевтів та широке коло спеціалістів галузі Західної України та України в цілому.

У рамках форуму відбудеться серія науково-практичних конференцій, лекцій, семінарів, практичних демонстрацій нових технологій та матеріалів у медицині, які будуть проводити провідні фахівці та відомі виробники.

Тематичні дні Форуму:

17 квітня 2018 р. – Науково-практична конференція «Сучасна онкологія в еру скринінгових програм»

18 квітня 2018 р. – Науково-практична конференція «Сучасні аспекти в комплексному підході до фізичної реабілітації»

19 квітня 2018 р. – Практичний майстер-клас по новітнім технологіям в галузі реабілітації

*Програма наукових заходів буде доповнюватись

Даний Форум внесений у Реєстр наукових заходів та виставок Міністерства Охорони Здоров’я України.

Організатор Форуму – львівська виставкова компанія «Гал-ЕКСПО», яка має практичний 27- річний досвід проведення виставкових заходів, як в Україні та за кордоном, так і в Західному регіоні зокрема.

Детальна інформація про захід

Тел.: (032) 2971369, (067) 6711436

Факс: (032) 2971756

e-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/Lviv.Medical.Forum/

www.galexpo.com.ua/galmed/


Чтобы оставить комментарий, необходимо авторизоваться

Комментарии

Нет комментариев



Читайте также:

Відбувся XXIV Львівський медичний Форум та медична виставка «ГалМЕД»

Форум та медична виставка «ГалМЕД» об’єднали фахівців в різних галузях медицини, вчених, відомі фірми-виробники мед та реабілітаційного обладнання

Этот витамин снижает риск смерти после 50 лет

Если человек в возрасте от 50 лет употребляет продукты, богатые витамином С, у него медленнее теряется мышечная масса (а ее потеря – один из маркеров старения организма). Когда есть дефицит витамина С, не только мышцы быстрее ослабевают, но появляются другие проблемы со здоровьем, которые могут увеличить риск преждевременной смерти.

После 40 лет курения женщина одолела рак легких благодаря новым методам лечения

Новый метод лечения рака легких изменил правила игры. Борьба с раком легких

В некоторых странах алкогольные напитки будут иметь предупреждение о раке

Ирландия потребует их, начиная с 2026 года, и в других странах предпринимаются попытки добавить более четкую маркировку о рисках для здоровья от употребления алкоголя.

В россии детей с аутизмом будут накачивать тяжелым транквилизатором

По новым клиническим рекомендациям МЗ россии, снимать симптомы расстройства у людей с аутизмом планируют с помощью устаревшего тяжелого транквилизатора галоперидола. Родители детей с расстройствами аутистического спектра и врачи уже назвали эту рекомендацию опасной.

В Киеве дети отравились шоколадом с наркотиками

В Киевскую городскую детскую больницу попали трое детей из столицы с признаками интоксикации. Все они ели шоколад, который, как оказалось, содержал наркотическое вещество псилоцибин (он содержится в галлюциногенных грибах).

В Японии – вспышка заболевания, убивающая треть больных

С каждым днем в Японии фиксируют все большее количество случаев опасной инфекции. Сегодня уже более 500 человек заболели «стрептококковым синдромом токсического шока» (STSS), сообщает The Guardian.

Почти 400 тысяч гривен: в ВР хотят увеличить помощь при рождении ребенка

На сегодняшний день государство выплачивает 41 280 грн при рождении или усыновлении ребенка. Кстати, размер этого пособия остался еще на уровне 2014 года. Если посмотреть на эту сумму по отношению к курсу доллара, то с 2014 года она уменьшилась в два раза.

В Украине циркулируют 17 штаммов коронавируса

Штамм коронавируса «Дженни» – это субвариант «Омикрона» («Дженни» обнаружен в США в сентябре 2023-го). Первые случаи штамма в Украине были зафиксированы в начале года. «Дженни» имеет несколько мутаций, что делает его очень заразным.
САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ