ОХМАТДЕТ отзывы

Отзывы о Охматдет. Клиника Охматдет МОЗ Украины - многопрофильное диагностически - лечебное заведение, которое оказывает...
3.8
383 643 просмотра
  • Світлана
    3 апреля, 2014 год
    Потрапили у відділ токсикології з підозрою на отруэння орасептом, я не догледіла , не предбачила що дитина достане з тумбочки 1.5 м.

    Потрапивши на прийом усе було добре, але коли дитину забрали на промивання я зрозуміла що тут не дбають про психологічний стан дитини. Її прив"язали, мені не дозволили бути поруч, або просто пояснити що з нею робитимуть. Дитина кричала, а їй відповідали " тепер не братимеш гадость до рота".

    Я просила, молила бути поруч, гарантувала що не заважатиму а навпаки допоможу, так як у нас великий емоцІйний зв"язок і при мені все пройшло б спокійніше. Був досвІд коли при прорізуванні зубів нам ставили катетер, капельниці та й звичайні уколи донечка нормально переносила і не боялась лікарів.

    Мені дали підписати правила згідно з якими я мала право на ознайомлення з методами проведення лікування дитини, але ніхто нізчим не ознайомлював, на запитання отримувала відповідь незадоволеної медсестри з перекошеним обличчям.

    О 5 год. ранку дитину сонну забирали від матері щоб взяти аналіз крові, ледве випрсила 2 хвилини щоб пояснити дитині що з нею робитимуть, заспокоїла та провела до маніпуляційної.

    Після промивання мені вручили список : муссорні мішки, 100 пар перчаток, упаковку паперу А4, я не була проти, навпаки готова була помножити цей список на 10, але просила дати 5 хвили щоб заспокоїти свою донечку, на що мені відповіли: " ми потратили на ваС перчатки, купите тоді заспокоюйте".

    Я намагаюсь як найкраще виховувити і доглядати дитину, за три роки вона навІть простудою не хворіла, один раз був нежить, але жодного разу не кашляла, за цю свою помилку не пробачу собі ніколи, розумію що лише я винувата, тут про це не давали забути , на кожному кроці дорікали, було враження що потрапила на суд, а не в лікарню.

    ЛОР рано призначив антибіотики, а ввечері прийшла медсестра і сказала що прийшли результати аналізу і нам не треба приймати антибіотик. Самі робіть висновки.

    Прийшла уточнити дозу флемоксин солютабу, який треба було купити, а медсестра сказала " яку хочеш", аптекар була шокована.

    Доречі тут всі повинні бути телепатами, я пройшла через відкриті двері на яких не було жодного напису, а мене догнала медсестра і хамовито сказала: " мамочка в нас не виходять через ці двері, а через ліфт" це притому що про це ніхто не попереджав. Вибачте за такі дрібниці, але морально давили на кожному кроці.

    Я вимоглива до чистоти, тому неприэмно було що промивали підлогу лише прямо від вікна до дверей, а під ліжком ми застали липку пляму, виписувались вона була на місці.

    Вже три дні як ми дома, дитина жахається вночі, просинаэться плаче, часто каже: " мамочка я буду слухняною, тільки хай мене не прив"язують", питає чи більше не віддам її чужим тьотям.

    Заболів животик, я кажу зараз сходимо доктор подивиться, а вона з жахом в очах каже " ні будь- ласка, вже не боляче", а сама терпить крихітка.

    В даному випадку мед. персонал повів себе по -варварськи, нехай я погана мати, але які вони після цього? Вони вимагають поваги до себе, в правилах навіть прописали щоб з ними вічливо розмовляли, а самі ставляться як до ворога народу. Багато хто був проти такого підходу до дітей, але всі мовчали, а на мене обізлились, бо я все говорила до останнього коректно з повагою, хоча вони й не заслужили на це. Тепер ще більше боїмось лікарів і дай Боже ніколи й нікому не потрапити до таких морально холодних людей.

    • Катя
      25 мая, 2014 год
      Мамочка, вы не виноваты. Мы все не ангелы и не идеальны, но мы хотим лучшего нашим деткам. Простите себе. Потому что в мире много боли и даже смертей. И мамы не витноваты. Мамы сами готовы срадать, чтоб дитю было легче. Так что любите доцю и себе и ей пообещайте, что никогда в жизни не оставите её один на один с медперсоналом без её согласия. Лечить тело и калечить психику не вариант. Это сложно, но это работает. Скажите им, что пусть вас застрелят, но вы будете рядом и скажете стоп, если будете не согласны. Это им мешает, но это ваше право, и плевать на все их угрозы. Нет- письменный отказ с них лечить ребёнка. И запись на телефон. Всё. если они сволочи, то не надо им доверять дитё. Скорую-забрали-уехали в платную клинику. Дорого. Но зато безопасно. Ещё раз- вы не виноваты. Вы были напуганы, растеряны и переживали. вас саму надо было поддерживать, у вас был шок, и в данной ситуации вести себя иначе вы не могли. А теперь сможете. Реально у нас есть хорошие, добрые, человечные врачи. И дай Боже, вам такие встретятся, как и нам.
      Вы молодец.
      Всё.
      мама Катя.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ