ОХМАТДЕТ отзывы

Отзывы о Охматдет. Клиника Охматдет МОЗ Украины - многопрофильное диагностически - лечебное заведение, которое оказывает...
3.8
383 589 просмотров
  • Гость
    25 января, 2018 год

    прекрасний заклад де лікують за дитячу посмішку

    Прекрасна лікарня, де працюють спеціалісти найвищого рівня. А особливо велика подяка відділенню інтенсивного виходжування глибоко недоншених дітей - якби не це відділення, навіть не уявляю що було б з нашими дітками. ЛІкарі тут надзвичайно уважні та чуйні, цілком і повністю віддані своїй роботі, вони щодня рятують життя і ставлять на ноги найменших і найтендітніших діток.

    Все лікування, в тому числі аналізи, обстеження та ліки які є в лікарні надаються на безоплатній основі. Ставлення до всіх пацієнтів прекрасне і абсолютно однакове, а медперсонал піклується не тільки про діток а і уважний та люб'язний до мам.

    Крім лікарів відділення, діток за потреби та планово оглядають спеціалісти вузького профілю яких запрошують для консультацій і огляду (це хірурги, нейрохігурги, офтальмологи, імунологи та ін.)

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ