Оксфорд Медикал Ивано-Франковск отзывы

Отзывы о Оксфорд Медикал Ивано-Франковск. Оксфорд Медикал Ивано-Франковск - медицинский центр сети клиник в Украине,...
4.6
106 902 просмотра
  • Гость
    20 мая, 2016 год
    Дуже двояке враження від Івано-Франківського філіалу ОМ. Зверталися з проблемою п'ятої точки. На перший погляд все чудово: гарне приміщення, чисто, ввічлива усміхнена адміністратор. До лікаря запрсили з запізненням десь 15 хв. Обладнання -тут теж без претензій. Лікар проктолог, напевно, щойно після вузу-говорить так, ніби екзамени здає ))) багато тексту, мало по суті. Видно, що не знає, що таке потік клієнтів-пацієнтів. А тепер про негатив-в цій клініці просувають якісь невідомі ліки за зовсім не дешево. Запропонували,наче б то, ізраільскі ліки. Принесли 2 баночки з кодовою назвою N* і N* що це за ліки, ніхто секрету вам не відкриє, бо вся супровідна документація на них на ізраільській мові. Ні показань,ні протипоказань, ні дати виробництва/придатності, ні складників, ні фарм-кінетики,ні,тим більше сертифікату- Ні-ЧО-ГО. Може там ,взагалі, в одному білий парафін, а в другому - парафін білий. Навіть на ромашці пишуть протипоказання, а тут запевнили, що абсолютно безпечний препарат. На здоров'ї,як то кажуть, не економлять, але клініка, яка претендує на такий статус,могла б "розкошелитись" на переклад інструкції,та й на сертифікат теж, а то гандлюють, не знамо чим. Хотілося би знати за що людина платить гроші, а не виходити звідти з відчуттям піддослідного кролика
    • Оксфорд Медікал Івано-Франківськ
      3 августа, 2016 год
      Медичний центр "Оксфорд Медікал" Івано-Франківськ не гендлює, а пропонує курси лікування. Інструкції, сертифікати мовою оригіналу тому, що вони використовуються тільки в клініці і є невід'ємною частиною курсів лікування (окремо не гендлюються).

      У більшості закладів, при будь-якому курсі лікування, навіть у державних лікарнях ніхто вам не представляє інструкції на препарати, навіть якщо "дуже попросите" (чи це навіть ін'єкції, крапельниці, клізми).

      Лікар-проктолог "Оксфорд Медікал" дає достатню кількість інформації для того, щоб пацієнт зрозумів всі нюанси своєї проблеми та її лікування!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ