ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL отзывы

Отзывы о ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL. Сеть клиник «Оксфорд Медикал» - это оператор...
4.2
621 401 просмотр
  • Гость
    29 июня, 2015 год
    Пройшла обстеження на початку місяця. А почалось усе з акції - 210грн., тобі навязують перевірити ще те і інше (Узд молочних залоз, щитовидки..) ще й по знижці, кінцева сума вже становить - 540 грн.

    Перше, що вразило, лікар запитує медсестру при огляді (за який вже оплачено) "..чи робимо відеокольпоскопію. Це лікар консультується і з медсестрою!!!!!!!!!.

    Друге що вразило, це запитання "чи виводимо результати на екран", щоб я як пацієнт могла теж щось розгледіти.

    Тепер вже мене лікар запитує, які в мене були попередні аналізи ( невже лікар не веде карту пацієнта - чи йому просто лінь переглянути її, навіть у моїй присутності) та просить показати мене попередні результати, які я повинна возити із собою.

    ЇМ ПРОСТО НА НАС НАЧХАТИ. ВСЕ БИ НІЧОГО ТА ЗА НАШІ Ж ГРОШІ!!!!

    Мені поставили VI тип цитології, якої не існує ( всього є 5 - І, ІІ, ІІІ, IV,V) - лікар Гладка т.м.сказала, що недостатньо матеріалу.

    ПОСТАЄ слідуюче питання, за що я заплатила (за те, що лікар взяв недостатньо матеріалу, щоб провести аналіз, тобто цитологічного дослідження не проводили, тип запального процесу не поставлено !!!)



    Якщо я правильно зрозуміла, то з таким успіхом аналіз не проведено, гроші викинуті на вітер????

    Складається враження, що гінеколог Гладка - не хоче відпрацювати те, за що вже отримала гроші.(не охоче проводити відеокольпоскопію, не бере достатньо матеріалу на цитологію, а можливо і не направляє матеріал на дослідження у лабораторію), приписує ряд захворювань, і відразу пропонує лікувати за не малі, на сьогоднішній день, гроші.

    ПОСТАЄ питання №2 , якщо матеріалу недостатньо, як виявили хламідію - чи для цього достатьо матеріалу....при цьому встановлює неправильний діагноз, який не підтвердився (обстежувалась додатково у інших клініках: Медіс та державній - НІЧОГО НЕ ВИЯВИЛИ!!!)

    ГОЛОвне лікуватись у неї. Якщо немає грошей на лікування пропонує виписати чек - це ще 500 грн. (думає , хоча б так заробити)

    А зараз позитивчик: це - Тетяна Юхимівна (УЗД) - ПРЕКРАСНА ЛЮДИНА, чого не скажеш про Гладку Т.М.

    • Гость
      21 июля, 2015 год
      Ви прийшли в приватну клініку,де лікарі працюють по прайсі.а що до аналізів-лікарі їх не роблять.Аналізи робить інша приватна установа,яка і несе за це відповідальність.Якщо ви вчомусь сумнівались ви мали змогу узгодити це з лікуючим лікарем.
    • Гость
      10 июля, 2015 год
      Я також була у псевдо гінеколога Гладкої Тетяни Михайлівни. Почалось все з того що прийшла на акційний огляд так як турбували виділення,після чого отримала рахунок на 680 грн замість 320,адже без мого відома взяли ще додатково два аналізи... Результати аналізів у цій клініці також конфіденційні як і пацієнти,тобто переглянути їх не можна! Перексерити теж! Лікарка чарівна,на всі запитання відповідає поверхнево,жодної конкретної відповіді... Мало того здається ще й хворіє на склероз,адже забуває про курс лікування,к-сть процедур,наступні записи і взагалі про діагноз хворого!!! Під час біопсії Тетяна Михайлівна відщипнувши шматок біоматеріалу на аналіз,доооовгооооо розглядала його разом із медсестрою кілька разів запитуючи її що ж це таке: БІОМАТЕРІАЛ ЧИ СУДИНКА????!!!! Можливо було мене запитати?! Лікарі у Оксфорд Медікал справді просто професіонали вищої категорії,ось наприклад медсестра акушерка нещодано прийшла сюди на роботу після 15-річного стажу роботи стоматологом...Під час нашої розмови сказала що жити на щось треба... Шановні,не можу зрозуміти що спільного між стоматологією та гінекологією?! Закінчення "ологією?!" Непогано як для такої "престижної клініки"... Доречі,дивани давно б не мішало почистити,вони всі обпісяні! Але і це ще не все,виявляється найцікавіше очікувало мене попереду! А найцікавіше те,що по закінченні лікування мого кольпіту симптомів полегшення я так і не отримала! Виділень стало менше,але вони нікуди не пропали,а мені сказали що я вже здорова (без повторних обстежень!) і мій організм через якийсь тиждень повністю відновиться і виділення щезнуть! Вибачаюсь,забула уточнити,курс лікування мені обійшовся у 3 ТИСЯЧІ 400 ГРИВЕНЬ !!! ЦЯ СУМА БЕЗ ОБСТЕЖЕНЬ,ЗА ЯКІ Я ДОДАТКОВО ЗАПЛАТИЛА 680 ГРН + БІОПСІЯ ( ЯКА ЗОВСІМ НЕ БУЛА ПОТРІБНА) ЩЕ 550 ГРН! ВСЬОГО РАЗОМ- 4 630 ГРН! Так і не дочекавшись того за чим прийшла,пішла я на огляд до своєї лікарки і... У мене КОЛЬПІТ!!! Мені знову потрібно лікуватись! ПОДИВІТЬСЯ ЯКІ ЛІКИ ВОНИ ДАЮТЬ ( ВІТАМІН С,ВІТАМІНКИ ДЛЯ ВЕН...) ЗАУВАЖТЕ ЩО ПОВНІСТЮ ВСІ ЇХНІ ТАБЛЕТКИ ЗАГАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ,ПІДХОДЯТЬ ДЛЯ ВСІХ ХВОРОБ І ЗОВСІМ БЕЗОБІДНІ! ПРОСТО ЩОБИ БУЛО БІЛЬШЕ,БО ВОНИ Ж ПРОФЕСІОНАЛИ І ЛІКУЮТЬ! СПОСТЕРІГАЙТЕ ЗА ЇХНЬОЮ ПОВЕДІНКОЮ,СТЕЖТЕ ЗА СЛОВАМИ І ВИ НЕОДМІННО ПОБАЧИТЕ ЩО ЦЕ ЗВИЧАЙНІСІНЬКІ ШАХРАЇ!!! БУДЬТЕ ЗДОРОВИМИ і НЕ ХОДІТЬ у оксфорд медікал!!!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ