ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL отзывы

Отзывы о ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL. Сеть клиник «Оксфорд Медикал» - это оператор...
4.2
621 397 просмотров
  • Ольга Петровна
    9 января, 2014 год
    Вітаю з Новим роком, бажаю Вам процвітання та вдячних пацієнтів, завдяки вам я зустріла цей рік здоровою та щасливою, я побачила що тут дійсно лікують а не витягують гроші та збагачують свої кармани, тепер до якого лікаря не звернешся треба поставити в карман, інакше він на тебе не подивиться. А тут ти знаєш за що ти платиш гроші, лікар конкретно каже які саме аналізи потрібно здавати для уточнення того чи іншого діагнозу, підбирає індивідуальний курс лікування. В лікарні мене лікували рік, і кожен раз інші препарати, то дешеві то дорогі я потратила купу грошей тай часу. А тут за місяць вилікували мою проблему і на багато дешевше вийшло ніж в державній лікарні. Тепер в лікарню ні ногою до речі ще й черги. А тут прийшла на свій призначений час, та відразу потрапила до лікаря, ще й чай, каву пропонують, чистота, ввічливість адміністраторів. Я також свого чоловіка записала на прийом до лікаря уролога, хоча він здоровий, але профілактично потрібно проходити огляд. Всім знайомим буду рекомендувати цю клініку, а моєму лікарю Андрійчук Т. В. бажаю процвітання та вдячних пацієнтів.
    • Жанна
      13 января, 2014 год
      Ольга, дякую вам за коментар, завдяки вам я також звернулась в цю клініку. Я боялась приватних клінік, думала що там також витягують гроші, виявляється що ні, ціни доступні, весь персонал привітний, лікар з розуміння вислухала мене, обстежила, лікуванням я задоволена, що правда мій лікар Галиц Л.О. Я вдячна всім, та рекомендую клініку, не варто боятись приватких закладів.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ