ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL отзывы

Отзывы о ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL. Сеть клиник «Оксфорд Медикал» - это оператор...
4.2
621 401 просмотр
  • Марина, Чернівці
    14 января, 2014 год
    Зараз дуже важко знайти будь якого хорошого, відповідального лікаря, в тому числі гінеколога. Всіх тільки хвилює, щоб побільше грошей здерти, зайдеш з однією проблемою, вийдеш вже з цілою історією хвороби. Все щось знайдуть додаткове, щоб подовше до них ходити. На клініку Оксфорд медікал натрапила випадково, в мене маленька дитина і ми гуляли по дитячому майданчику, що знаходиться на проспекті Незалежності в дворі, та й самі ми мешкаємо не далеко. Про саму клініку чула неодноразово із багатьох джерел інформації, але коли стикнулась із нею так близько, вирішила заглянути. На рецепції адміністратор надала мені всю інформацію та підібрала для мене зручний час, (це зручно, хто має маленьких діток мене прекрасно зрозуміє, що таке час і як його не вистачає).

    Взагалі побувавши в багатьох клініках, можу на власному досвіді сказати: дійсно одна з найкращих, ціни зараз всюди високі, там досить доступно, відношення дуже хороше(на відміну від інших) а гінекологу Любов Олексіївні особлива подяка !!!



Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ