ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL отзывы

Отзывы о ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL. Сеть клиник «Оксфорд Медикал» - это оператор...
4.2
621 399 просмотров
  • Гость
    31 января, 2014 год
    Хочу розказати вам свою історію декілька років спостерігаюсь в одного гінеколога, після останього візиту лікар запідозрила якусь хворобу, та сказала зробити в певний період УЗД дослідження, я почала хвилюватись, і почала шукати куди можна записатись саме на той день коли мені потрібно, багато відділень продзвонила, та марно і натрапила на рекламу клініки Оксфорд медікал там мене записали на потрібний мені час, прийшовши к клініку я побачила що там також є гінеколог, виявилось що був вільний час і після УЗД я пішла до гінеколога після огляду лікар мене запевнила що з моїм здоров’ям все в порядку, і що я можу спостерігатись один раз в пів року. Та все-таки я пішла ще до свого гінеколога і вона сказала що в мене є запальний процес і потрібно лікуватись, а ліки вона замовить бо такі ліки не легко знайти. Я мовчки підвелась та пішла. Тепер я маю надійного лікаря, та всім своїм знайомим розказала що є ще хороші лікарі в клініці Оксфорд медікал. Тож бажаю вам всього хорошого, та процвітання. Дякую!!!
    • Марина
      14 февраля, 2014 год
      Я з вами згідна лікарі хороші, персонал приємний та привітний, чистота порядок, ніби прийшов не в клініку, а в салон красоти, лікарі спокійно без поспіху оглядають. Я дуже рада що така клініка є в Чернівцях. Дякую за все.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ