ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL отзывы

Отзывы о ОКСФОРД МЕДИКАЛ / OXFORD MEDICAL. Сеть клиник «Оксфорд Медикал» - это оператор...
4.2
621 391 просмотр
  • Олена, Чернівці
    18 февраля, 2014 год
    Хочу поділитись своїм досвідом! Знову наближається тепла пора, пригадую як майже рік тому, я з цього приводу почала шукати інформацію про позбавлення себе від проблеми небажаного волосся. Від бритви в мене не витримне подразнення, а воскову епіляцію рівень мого больового порогу не дозволяє мені проводити, був випадок коли в салоні краси я втратила свідомість із-за больових відчуттів. Вирішила, що потрібно закінчувати із експериментами та звернутись до новітніх технологій в галузі медицини. В інтернеті прочитала інформацію про медичний центр Оксфорд Медікал. Зателефонувала та зареєструвалась на безкоштовну консультацію до лікаря. На назначений час без черг, мене провили до кабінету, де зустрічала мене привітливий лікар Писаренко Н.Ю. ( її прізвище я собі записала до тел.книги так, як користуюсь її послугами тепер постійно ). Вона мені розповіла, що Елос, як і будь-яка процедура має протипоказання (вагітність, онкологія, щось ще, не пам'ятаю, але косметолог при візиті обов'язково Вам повинен про все це розповісти!). Зваживши все, я вирішила спробувати. Волосся в мене почало осипатися через 15 днів, але після кожного сеансу все густіше. Процедури по рекомендаціям лікаря ми проводили раз на 5 тижнів, оплата теж після процедурна (я бачила на власні гроші за що плачу кошти). Вже після 5-тої процедури на моїх ніжках не було волосся, а делікатна зона бікіні по завершенню курсу мене більше не турбує. Зауважую, що процедури не залишають опіків та почервоніння, а больові відчуття зовсім відсутні. Тому хочу розвіяти Ваші сумніви щодо Елос-епіляції, а в клініці Оксфорд Медікал Вам її проведуть на найкращому рівні.Рекомендую!!!
    • Гость
      20 февраля, 2014 год
      Я з вами повністю згідна, клініка просто нове відкриття, ні черг, гарне відношення до кожного, ще й напоминають про наступний прийом до лікаря, я особисто отримала знижку на процедури, а ще для себе відкрила процедуру пресотерапії, та лікаря гінеколога, я вдячна керівнику за гарно підібраних працівників які завжди ідуть на зуструч пацієнту. МОЛОДЦІ!!!
      ВАМ +5

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ