ПРОБИМАКС отзывы

Пробимакс отзывы, инструкция, цена. Препарат Пробимакс - сбалансированный комплекс лактобактерий и бифидобактерий для восстановления микрофлоры...
3.5
35 401 просмотр
  • Іванна
    29 марта, 2017 год
    Дуже хороший препарат, шкода, що купити його дуже складно, а провізори в провідних аптеках міста ще й дорікають, мов препарат недієвий, а отже і не продаємо, якщо що , то зразу лінекс пропонують (% певне мають, хоча то вже їхні гріхи). Але я знаю що пробімакс - дієвий. на собі провірено. А якщо врахувати ціна - якість, то взагалі рівних нема. До цього мені лише біфіформ допомагав. Дуже рада, що натрапила на цей препарат.
    • Alexandra Kharchyshyna
      12 ноября, 2021 год
      Пробімакс містить лактозу і не дозволений до вживання людям із непереносимістю лактози і молочних продуктів, загалом. А це 80% дорослого населення. Він не може бути дієвим чи оптимальним препаратом - так як порушення флори лактозою заепечує його "пробіотичну і балансуючу дію." Мені його "втюхали" в Аптеці Доброго Дня хоча я просила препарат без лактози. Сором аптеці!
      • Микола Миколайович
        20 января, 2022 год
        Термофільний стрептокок (Streptococcus termophilus), що входить до складу Пробімакс форте, розщеплює лактозу і полісахариди, зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози, сприяє пригніченню росту патогенної мікрофлори!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще медикаменты, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти лекарство

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ