0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Папаверин свічки ректальні, 10 шт.

Код товару:Код:  289.0023
Виробник: STADA
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Папаверин свічки ректальні, 10 шт.

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
GTIN
4601026004018
Країна виробник
Росія
Виробник
АО «Нижфарм»
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Так
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Код АТС/ATX
A03A D01
Спосіб введення
ректально
Дозування
20 мг
Форма випуску
Свічки (супозиторії)
Кількість в упаковці
10
Код Моріон
12708
Термін придатності
2 роки

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Водіям
заборонено
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Папаверин свічки ректальні, 10 шт. - Інструкція для застосування

Склад

Склад на один супозиторій: діюча речовина: папаверину гідрохлорид - 20 мг;

допоміжні речовини: жир твердий (вітепсол (марки H 15, W 35), Суппосір (марки NA 15, NAS 50)) - до отримання супозиторія масою 1,25 г.

Лікарська форма

Супозиторії ректальні.

Супозиторії торпедообразной форми від білого до білого з жовтуватим або кремовим відтінком кольору. Допускається поява білого нальоту на поверхні супозиторія.

Фармакотерапевтична група

Спазмолітичний засіб. Код АТС A03AD01

Фармакодинаміка

Папаверину гідрохлорид є міотропним спазмолітичним засобом. Пригнічує фосфодіестеразу, викликає накопичення в клітині циклічного 3,5-аденозинмонофосфату (АМФ) і зниження вмісту кальцію. Розслаблює гладкі м'язи внутрішніх органів (шлунково-кишкового тракту, дихальних шляхів, сечостатевої системи) та судин. У великих дозах знижує збудливість серцевого м'яза і сповільнює внутрішньосерцеву провідність. Дія папаверину на центральну нервову систему виражена слабо, але в великих дозах він виявляє седативний ефект.

Фармакокінетика

Біодоступність папаверину після ректального введення (за даними доклінічних досліджень) - близько 25%. Зв'язок з білками плазми 90%. Добре розподіляється, проникає через гістогематичні бар'єри. Метаболізується в печінці. Період 2 напіввиведення (Т1/2) - 0,5-2 год (можливе збільшення до 24 год). Виводиться нирками у вигляді метаболітів.

Показання

Спазм гладких м'язів: органів черевної порожнини (при холециститі, пилороспазме, спастичному коліті); при нирковій коліці; периферичних судин (при ендартеріїті); судин головного мозку (при мігрені); серця (при стенокардії - у складі комплексної терапії); бронхів (при бронхоспазмі).

Протипоказання

Гіперчутливість до компонентів препарату, атріовентрикулярна блокада, глаукома, тяжка печінкова недостатність, похилий вік (ризик розвитку гіпертермії), дитячий вік, тому що режим дозування у дітей не вказано.

З обережністю

З обережністю і в малих дозах застосовують при стані після черепно-мозкової травми, хронічної ниркової недостатності, недостатності функції надниркових залоз, гіпотиреозі, гіперплазії передміхурової залози, надшлуночкової тахікардії, шокових станах.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій

Папаверин знижує протипаркінсонічний ефект леводопи і гіпотензивний ефект метилдопи. У комбінації з барбітуратами спазмолітичну дію папаверину посилюється. При спільному застосуванні з трициклічними антидепресантами, прокаїнамідом, резерпіном, хінідином можливо посилення гіпотензивного ефекту.

Особливості застосування

В період лікування препаратом прийом алкоголю повинен бути виключений.

Вазодилатирующа дія знижується при тютюнопаління.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами

В період лікування препаратом слід утримуватися від керування автотранспортом і занять іншими потенційно небезпечними видами діяльності, що потребують підвищеної концентрації уваги і швидкої реакції.

Застосування у період вагітності або годування груддю

При вагітності і лактації безпека препарату не встановлена. Застосування препарату при вагітності можливе тільки за призначенням лікаря, якщо очікувана користь для матері перевищує потенційний ризик для плоду та дитини. В період лікування препаратом грудне вигодовування рекомендується припинити.

Спосіб застосування та дози

Ректально. Звільнивши супозиторій від контурної упаковки, його вводять в задній прохід. Застосовують по 1 супозиторію 2-3 рази на день після самовільного спорожнення кишечника або очисної клізми.

Передозування

Симптоми: диплопія, слабкість, зниження артеріального тиску, сонливість.

Лікування: симптоматичне (підтримання артеріального тиску).

Побічні реакції

Можливі алергічні реакції, атріовентрикулярна блокада, шлуночкова екстрасистолія, підвищення активності "печінкових" трансаміназ, зниження артеріального тиску, сонливість, запор, еозинофілія.

Термін придатності

2 роки.

Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Умови зберігання

В захищеному від світла місці при температурі не вище 25 °С.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка

Супозиторії ректальні 20 міліграм. 5 супозиторіїв в контурній чарунковій упаковці з плівки полівінілхлоридної ламінованої поліетиленом. Дві контурні чарункові упаковки разом з інструкцією застосування лікарського препарату в пачку з картону.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

АТ «Нижфарм».

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

Росія, 603950, м. Нижний Новгород, вул. САЛГАНСЬКИЙ, д. 7

Джерело інструкції

Інструкцію лікарського засобу взято з офіційного джерела — Державного реєстру лікарських засобів України.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Папаверин свічки ректальні, 10 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Папаверин свічки ректальні, 10 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.