0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Клейонка підкладна медична резинотканинна вигляд А, 50 м - Київгума

Код товару:Код:  197.0012
Виробник: Киевгума
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Клейонка підкладна медична резинотканинна вигляд А, 50 м - Київгума

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4823060801051
Країна виробник
Україна
Виробник
Киевгума, Украина
Імпортний
Ні
Кількість в упаковці
1
Термін придатності
2 роки
Рецептурна видача
без рецепта
Код Моріон
31834

Відгуки покупців 2

А
Алла
Несколько раз делала заказ через аптеку 24, качеством услуг осталассь довольна.
Чи є відгук корисним
Е
Елена
Товаром и обслуживанием довольна. Отгрузка и доставка быстрая. Спасибо.
Чи є відгук корисним

Клейонка підкладна медична резинотканинна вигляд А, 50 м - Київгума - Інструкція для застосування

Опис

  • Еластична, нелипка, водо- та сечонепроникна;
  • Стійка до багаторазової дезінфекції, зберігає у своїй еластичність;
  • Безпечна в експлуатації для здоров'я людини.

 

Залежно від тканини-основи клейонку випускають два види:

А – на основі бавовняних тканин;

Б – на основі поліефірно-віскозних або інших синтетичних тканин

Ширина щонайменше 0,7м

Колір: зелений, помаранчевий, блакитний.

Показання

Клейонка виду А, Б призначена для санітарно-гігієнічних цілей як підкладковий непроникний матеріал у медицині та побуті.

Термін придатності

Клейонка виду А – 24 місяці.

Гарантійний термін експлуатації: виду А – 1 місяць у лікувальних закладах та 6 місяців індивідуально.

Упаковка

50 м у полімерній упаковці.

Виробник

Київгума, Україна

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Опис Клейонка підкладна медична резинотканинна вигляд А, 50 м - Київгума

Клеенка медецинская 50 м — медицинское изделие, выполненное из резиновой подкладной ткани. Производится в соответствии с ГОСТом-3251-91. Клеенка мед. нашла свое применение в медицине для обеспечения санитарно-гигиенических норм, используется как материал для подкладки. Кроме того, клеенка массово применяется в различных областях хозяйственной деятельности.

Клеенка медицинская в роликах производится с помощью отделки резиной хлопчатобумажной основы. Может быть разных цветов: оранжевой, зеленой, белой, серой и др. Также в описании, приведенном в государственном стандарте, указано, что клеенка мед. может производиться из синтетической ткани. Материал должен иметь ровную поверхность, не иметь складок и любых повреждений. 

Представляет собой эластичное полотно, не липкое, не пропускающее воду и другие жидкости. В медицине часто производится ее дезинфицирование при помощи хлораминового раствора или путем стерилизации на пару в комплексе с предварительной очисткой. Каждый рулон должен иметь паспорт изготовителя, на котором также указываются размеры клеенки. Кроме роликов, клеенка может реализоваться в виде отрезов, распространяемых в специальной упаковке.

Инструкция разрешает использовать клеенку мед. в широком диапазоне температур: от -50 до +50 градусов по Цельсию. Благодаря этому клеенка легко транспортируется при любых сезонах года. Плотность материала составляет не более 650 грамм на кубометр. Стоимость клеенки мед. весьма низкая, поэтому она является достаточно доступным средством обеспечения санитарной гигиены и отлично подходит в тех случаях, когда цена более дорогих материалов-аналогов является неприемлемой.

Клеенка мед. имеет богатую историю использования, на нашем сайте вы можете прочитать множество сообщений и отзывов о предназначении данного материала в самых различных целях.

Цена Клеенка медицинская 50 м актуальна при заказе на сайте. Купить Клеенка медицинская 50 м в городах Украины: Киев, Харьков, Днепр, Одесса, Ровно, Винница, Запорожье, Ивано-Франковск, Краматорск, Кременчуг, Кривой Рог, Львов, Николаев, Полтава, Сумы, Тернополь, Херсон, Черкассы, Черновцы, Южноукраинск.


Ціна на Клейонка підкладна медична резинотканинна вигляд А, 50 м - Київгума актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Клейонка підкладна медична резинотканинна вигляд А, 50 м - Київгума з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити