0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Фосідал 2 мг/мл 150 мл №1 сироп

Код товару:Код:  5295001
Виробник: Polpharma
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Фосідал 2 мг/мл 150 мл №1 сироп

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
Фосидал
GTIN
5903060016385
Виробник
МЕДАНА ФАРМА Акціонерне Товариство, Польща
Фармакологічна група
Лікарські засоби для системного застосування при обструктивних захворюваннях дихальних шляхів. Код ATC R03D X03.
Кількість в упаковці
1
Код Моріон
161486
Лікарська форма
Сироп, 2 мг/мл по 150 мл у флаконі
Форма випуску
Сироп
Код АТС/ATX
R03D X03
Міжнародна назва
Fenspiride
Дозування
2мг/мл
Упаковка
флакон
Склад
діюча речовина: fenspirid; 1 мл сиропу містить 2 мг фенспіриду гідрохлориду; допоміжні речовини: метилпарагідроксибензоат (E 218), пропілпарагідроксибензоат (E 216), калію сорбат (E 202), гліцерин, сахарин натрію (E 945), цукроза, ароматизатор ванільний (містить пропіленгліколь (Е 1520)), ароматизатор із запахом меду, жовтий захід (E 110), кислота лимонна, моногідрат, вода очищена.
Показання
Лікування гострих та хронічних запальних процесів ЛОР-органів та дихальних шляхів (отит, синусит, риніт, ринофарингіт, трахеїт, ринотрахеобронхіт, бронхіт), у складі комплексної терапії бронхіальної астми. ? Сезонний та цілорічний алергічний риніт та інші прояви алергії з боку респіраторної системи та ЛОР-органів. ? Респіраторні прояви кору, грипу. ? Симптоматичне лікування коклюшу.
Протипокази
Фосідал протипоказаний пацієнтам з гіперчутливістю до діючої речовини або до будь-якого іншого компонента препарату. Протипоказане застосування препарату дітям віком до 2 років.

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Фосідал 2 мг/мл 150 мл №1 сироп - Інструкція для застосування

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Фосідал 2 мг/мл 150 мл №1 сироп актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Фосідал 2 мг/мл 150 мл №1 сироп з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.