0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Бальзам Жабій камінь з шабельником і маслом рижика, 50 мл

Код товару:Код:  5202001
Виробник: Botanica
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Бальзам Жабій камінь з шабельником і маслом рижика, 50 мл

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4820136550394
Країна виробник
Україна
Виробник
ООО "Ботаника"
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Ні
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
1
Рецептурна видача
без рецепта
Спосіб введення
нашкірно
Термін придатності
2 роки
Об'єм
50 мл
Код Моріон
360861
Форма випуску
Бальзам

Відгуки покупців 1

В
Валентина
Хорошее средство. Спасает от ревматической боли, когда коленки 'крутит' на погоду. Натираю перед сном. Начинает своё действие через час-два. Цена позволительная. Рекомендую.
Чи є відгук корисним

Бальзам Жабій камінь з шабельником і маслом рижика, 50 мл - Інструкція для застосування

Склад

Вода, екстракт шабельника, екстракт чистяка (жабій камінь), масло насіння рижика, екстракт червоного перцю, метилсаліцилат, полігель СА, екстракт кореня селери, екстракт кори верби білої, триетаноламін, олія евкаліпта, камфора, пропіленгліколь, діазолідінілмочевина, метилпарабен, пропілпарабен.

Опис

Бальзам "жабій камінь з шабельника" - це біоактивні бальзам з посиленою формулою дії. До складу бальзаму входять лікарські рослини з загальновідомими цілющими властивостями. Бальзам "жабій камінь з шабельника" має зігріваючий ефект, сприяє зменшенню болю і запалення в суглобах, спині, попереку, м'язах і зв'язках, прискорює відновлення пошкоджених тканин. Сприяє відновленню хрящових поверхонь суглобів і хребта, зменшує дегенеративні зміни в суглобах, покращує їх рухливість, стимулює регенерацію хрящової тканини. Запобігає відкладенню солей. Має протизапальну, протинабрякову, знеболювальну, заспокійливу дію.

Жабій камінь (чистяк звичайний) - однорічна трав'яниста рослина, сімейства Лютикова. У рослині міститься велика кількість фітостерини, вітамінів групи В, Е, К, С, А, тіамін, камедь, каротин, дубильні речовини, флавоноїди. З давніх часів бальзамом жаб'ячого каменю лікували захворювання ревматоїдного характеру. З його допомогою можна відновити суглоби, зняти напругу м'язів, полегшити різноманітну біль. Добре використовувати бальзам при артрозі, остеохондрозі, артриті. З його допомогою можна зняти набряки, суглобову боль і знову легко і швидко пересуватися.

Рижик - однорічна рослина сімейства хрестоцвітних. До складу масла Рижик входять такі вітаміни як: A, E, D. Цей вид масла відрізняється оптимальним співвідношенням насичених і ненасичених кислот. До них відносяться -омега- 3, омега-6, ліноленова кислоти. Рижикова масло дуже багато біологічно активними речовинами - фосфолипидами, хлорофілом, фітостероли, що і пояснює унікальні лікувальні властивості масла Рижик.

Шабельник - трав'янистий багаторічник з сімейства розоцвітих. В якості лікарського засобу сабельник в народній медицині використовують з 17 століття. Кореневища шабельника застосовуються як знеболювальний та протизапальний засіб при захворюваннях опорно-рухового апарату, остеохондрозі, грижах міжхребцевих дисків, при травмах кісток, суглобів і зв'язок.

Властивості

Зменшує набряклість, біль, запалення суглобів, знімає м'язову напругу.

Застосовувати при захворюванні суглобів і при комплексному лікуванні радикуліту, артритів, артрозу різного походження.

Сприяє зменшенню запалення в суглобах, спині, попереку, м'язах і зв'язках, прискорює відновлення пошкоджених тканин при переломах, розтягу зв'язок, ударах.

Сприяє відновленню хрящових поверхонь суглобів і хребта, зменшує дегенеративні зміни в суглобах, покращує їх рухливість, стимулює регенерацію хрящової тканини.

Спосіб застосування та дози

Наносити на чисту шкіру на хворі суглоби і інші частини тіла, уражені запаленням і болем, легкими масажними рухами. Застосовувати двічі або тричі на добу.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати у недоступному для дітей місці, при температурі до 25 °С.

Упаковка

По 50 мл в тубі, по 1 тубі в упаковці.

Виробник

ТОВ "Ботаніка", Україна.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Бальзам Жабій камінь з шабельником і маслом рижика, 50 мл актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Бальзам Жабій камінь з шабельником і маслом рижика, 50 мл з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити