0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Donat Mg мінеральна вода з магнієм, 0,75 л

Код товару:Код:  5241001
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Donat Mg мінеральна вода з магнієм, 0,75 л

Основні

Торгівельна назва
GTIN
3838471031240
Код Моріон
405086

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Donat Mg мінеральна вода з магнієм, 0,75 л - Інструкція для застосування

Склад

Магнієво-натрієво-гідрокарбонатно-сульфатна лікувальна мінеральна вода.

Опис

Donat - це натуральна мінеральна вода, яка, як це клінічно доведено, підтримує роботу системи травлення природним чином, піклуючись тим самим про благополуччя всього тіла.

Показання

Очищення організму; цукровий діабет; подагра; запор; ожиріння; гастрит, печія; виразка шлунка, виразка дванадцятипалої кишки; хронічний гепатит, панкреатит, холецистит. Оксалурия і фосфатурия рефлюкс (ГЕРХ) стрес, синдром хронічної втоми абстинентний синдром гіпертонічна хвороба, зниження холестерину в крові попередження утворення жовчних каменів чоловіче безпліддя дефіцит магнію.

Протипоказання

Гостра і хронічна ниркова недостатність; жовчнокам'яна хвороба, яка потребує хірургічного втручання; онкологічні захворювання, період загострення або декомпенсації основного захворювання; стани, які потребують госпіталізації і лікарняного режиму; недавні загострення виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, з кровотечами.

ВАЖЛИВО! Для проведення ефективного курсу лікування і профілактики - режим прийому, температуру і дозування лікувальної мінеральної води "Донат Mg" узгодьте з лікарем.

Спосіб застосування та дози

Стимуляція травлення:

Рекомендації по вживанню: Donat можна пити безперервно і тривало відповідно до режиму, що стимулює травлення. Пийте його повільно, при кімнатній температурі, тричі в день:

  • вранці натщесерце: 0,2 - 0,3 л;
  • перед обідом: 0,1 л;
  • перед вечерею: 0,1 - 0,2 л.

Відшкодування дефіциту магнію:

Рекомендації по вживанню: Donat можна пити безперервно і протягом тривалого часу відповідно до режиму відшкодування дефіциту магнію. Пийте його повільно, охолодженим або при кімнатній температурі, перед кожним прийомом їжі.

За 20-30 хв. перед кожним прийомом їжі: 0,1 - 0,2 л.

Жовчевиведення:

Інструкція по вживанню: Згідно режиму для кращого жовчевиведенню, Donat можна пити шість тижнів до трьох разів на рік, причому між кожним курсом повинно проходити не менше чотирьох тижнів. Пийте його повільно, тричі в день, перший і третій раз - підігрів до 23-25 ​​°С, а другий раз протягом дня - при кімнатній температурі.

  • вранці натщесерце: 0,2 - 0,3 л;
  • до обіду: 0,2 л;
  • до вечері: 0,1 - 0,2 л.

Запор:

Інструкції по споживанню: Випийте його швидко, підігрітим до 30-37 °C вранці і при кімнатній температурі ввечері. У такому режимі Donat можна пити регулярно або повторюючи прийом протягом п'яти днів поспіль з двома днями перерви.

  • вранці натщесерце: 0,2 - 0,3 л;
  • до вечері: 0,2 л.

Печія:

Інструкції по споживанню: пийте його повільно, окремими ковтками, при кімнатній температурі. Режим Ви можете дотримуватися безперервно або з короткими перервами.

За 20-30 хв. до кожного прийому їжі або під час їди: 0,1 - 0,2 л.

Умови зберігання

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 0,75 л мінеральної води в пляшці.

Виробник

Droga Kolinska, Словенія.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Donat Mg мінеральна вода з магнієм, 0,75 л актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Donat Mg мінеральна вода з магнієм, 0,75 л з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.