0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Контрактубекс лейкопластир для лікування шрамів, 21 шт.

Код товару:Код:  2588001
Виробник: Alpen Pharma
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Контрактубекс лейкопластир для лікування шрамів, 21 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4046222704797
Країна виробник
Німеччина
Виробник
Merz Pharmaceuticals GmbH
Імпортний
Так
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Спосіб введення
нашкірно
Код Моріон
425672
Упаковка
По 21 пластырю в упаковке
Кількість в упаковці
21

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Водіям
дозволено
Вагітним
дозволено
Годуючим матерям
дозволено
Дітям
з 3 років

Відгуки покупців 8

Д
Даша
Мой старый шрам, стал менять цвет, да и фактура самого шрама, стала жесткая. Купила Контрактубекс, стала мазать. За неделю, изменения не только прекратились, но вернулись в прежнее состояние.
Чи є відгук корисним
К
Карина
Препаратом Контрактубекс, я воспользовалась, когда стал «шалить» старый шрам, который получила еще подростком. Всегда выглядел и вел себя, на «хорошо», а тут, вдруг, и цвет стал менять, и зудит. Тогда-то, я, и купила это средство. Не разочаровал. Привел шрам в порядок, даже на вид, он стал как «новенький», и теперь не чешется.
Чи є відгук корисним
В
Вика
Сейчас, в условиях пандемии, многие считают каждую копейку. Я, не исключение. Но если надо, то надо, тем более, что врач, меня предупредил, что чем больше проходит время после операции, тем тяжелее, убрать последствия хирургического вмешательства, и рекомендовал начинать сразу, как затянется шов. Купила гель Контрактубекс, мне, он, понравился и по цене, и по отзывам. Отличное средство, недели хватило, чтобы шрам размягчился и стал как «ниточка».
Чи є відгук корисним

Контрактубекс лейкопластир для лікування шрамів, 21 шт. - Інструкція для застосування

Склад

Матриця активного вивільнення компонентів містить Цепалін і Алантоїн.

Фармакодинаміка

Пластир пролонгованої дії Контрактубекс володіє наступними діями:

  • регулює процес утворення рубців, шрамів;
  • сприяє розгладженню шрамів;
  • захищає чутливу поверхню шкіри в області шраму.


Двошарова структура пластиру дозволяє активним інгредієнтам активно вивільнятися, регулюючи процес утворення шрамів, і створювати ефект оклюзії і тиску з метою запобігання втрати вологи і створення сприятливих умов для нормального процесу відновлення тканин без зростання надлишкових рубців. Крім того, під пластиром створюється помірний фізіологічний тиск на тканини, в результаті чого сполучнотканинні волокна в процесі формування розташовуються в правильному порядку і нормальній кількості, що призводить до розвитку нормального, істотно не відрізняється від здорової шкіри рубця.

 

 

Ефект оклюзії (пов'язки): м'яка і повітряна мікроподушка спеціально розроблена для зниження трансепідермальної втрати вологи рубцевою тканиною з метою створення спеціального вологозберігаючого середовища на пошкодженій ділянці шкіри. Додатково м'який матеріал на губчастій основі захищає пошкоджену область шкіри.

 


Вивільнення інгредієнтів: матриця активного вивільнення компонентів містить Цепалін і Алантоїн, які поступово вивільняються при нанесенні пластиру протягом декількох годин.

 

 

Двошарова структура пластиру забезпечує попередження надлишкового формування рубцевої тканини, роблячи шрами гладкими, м'якими, менш помітними.

Показання

Пластир пролонгованої дії Контрактубекс - інноваційний продукт для лікування шрамів. Лікування пластиром протягом мінімум 3-х місяців запобігає формуванню великих, грубих, нерівномірних, косметично значущих шрамів.
Пластир захищає чутливу ділянку шкіри в області шраму, сприяє зменшенню сверблячки, печіння і відчуття стягування, які зазвичай виникають в процесі формування шраму.
Пластир Контрактубекс - це тонка, гнучка і м'яка пластина, яку можна використовувати на всіх поверхнях тіла. Для досягнення найкращого результату процес лікування шраму необхідно почати відразу після закриття рани або після видалення швів. Пластир також можна використовувати для розгладження, пом'якшення та зменшення застарілих рубців, включаючи гіпертрофічні рубці і келоїди. Пластир Контрактубекс гіпоалергенний.
Дозволений до застосування у дітей від 3-х років.

Протипоказання

Не використовувати на відкритих ранах або на ранах до видалення швів.
Не застосовувати препарат на слизових оболанках.
Не наносити на свіжі опіки.
Не застосовувати препарат при алергіях на акрилати, цепалін або алантоїн.
При виникненні дискомфорту на шкірі або роздратування, наприклад, еритеми (почервоніння), контактного дерматиту, свербежу, припиніть використання пластиру, промийте шкіру водою і зверніться до лікаря.
Зберігати в недоступному для дітей місці.
Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності.
Якщо ви розрізали пластир для лікування дрібних рубців, залишок розрізаного пластиру необхідно використовувати протягом 14 днів.

Особливі вказівки

Як можуть з'явитися шрами?
Будь-яке пошкодження шкіри призводить до появи рани (в т.зв. опіки, хірургічне втручання, укуси і т.п.). Після поверхневих пошкоджень верхнього шару шкіри, епідермісу, шкіра повністю відновлюється. Однак при пошкодженні глибокого шару шкіри, дерми, утворюється шрам. Утворюється сполучна тканина для закриття порізу, формуючи шрам. На жаль, у багатьох випадках має місце утворення надлишкової рубцевої тканини, обумовлене різними факторами, в т.ч. зайвою втратою вологи шкірою, набряком, порушенням регуляції формування і розподілу клітинно-волоконних структур в місці пошкодження.

 

 

Чому необхідно контролювати процес утворення рубців відразу після закриття рани і видалення швів?
Через 2-3 тижні після пошкодження шкіри рана закривається за допомогою утворення нової сполучної тканини, в той час як процес відновлення шкіри в глибоких шарах може зайняти місяці. Своєчасне (раннє) лікування свіжих шрамів відразу після закриття рани може позитивно позначитися на процесі формування шрамів і попередити формування надлишкової сполучної тканини, яка призводить до гіпертрофованих рубців або келоїдів.

Спосіб застосування та дози

  1. Ретельно вимийте і висушіть шкіру в місці утворення шраму.
  2. Відкрийте упаковку і витягніть пластир.
  3. Видаліть прозору плівку з клейкою частини пластиру.
  4. Не торкайтеся до клейкої частини пластиру.
  5. Наклейте пластир, повністю закривши рубець.
  6. Для більш дрібних шрамів пластир можна розрізати за допомогою чистих ножиць.
  7. Необхідно спочатку розрізати пластир, а потім видалити прозору плівку.
  8. При великих шрамах можливе використання більше одного пластиру.
  9. Пластир необхідно носити протягом 6-12 годин, потім видалити і утилізувати.
  10. Можливе використання протягом дня або вночі.
  11. Для досягнення найкращих результатів використовуйте пластир щодня 1 раз на день протягом 6-12 годин мінімум протягом 3-х місяців.

Термін придатності

3 роки.

Умови зберігання

При температуре не выше 25 °С.

Упаковка

21 пластир (12x3 см)

Виробник

Merz Pharmaceuticals GmbH,
Eckenheimer Landstrasse 100, 60318 Frankfurt am Main, Germany

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Контрактубекс лейкопластир для лікування шрамів, 21 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Контрактубекс лейкопластир для лікування шрамів, 21 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити
Бепантен крем 5%, 100 г
607,9грн
Є в наявності