0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

911 Шампунь Дьогтьовий проти лупи, 200 мл

Код товару:Код:  709285
Виробник: Farmakom
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату 911 Шампунь Дьогтьовий проти лупи, 200 мл

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4820189850120
Країна виробник
Україна
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Ні
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
1
Спосіб введення
нашкірно
Об'єм
200 мл
Форма випуску
Шампунь
Код Моріон
439564

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

911 Шампунь Дьогтьовий проти лупи, 200 мл - Інструкція для застосування

Склад

Вода очищена, Лаурилсульфат натрію етоксильований, Кокамідопропілбетаїн, Гліцерин, Діетаноламід кокосового масла, кокоамфоацетат натрію, Тетраніл У, полікватерніум 7, Гліцерет-7 кокоат, Гідролізат гидрогенизированного крохмалю, Натрію хлорид, Дьоготь березовий, гідроксипропил гуар гідроксіпропілтрімоніум хлорид, Лимонна кислота, Метілхлороізотіазолінон, метілізотіазолінон , Парфумерна композиція.

Опис

Шампунь збагачений високоактивними і в той же час виключно натуральними інгредієнтами, які прекрасно оздоровлюють не лише шкіру, але і волосся.

До складу засобу входить дьоготь, який є природним цілющим компонентом. Даний шампунь подарує вашому волоссю красу і здоров'я.

Шампунь розроблений спеціально для проблемної, схильної до свербіння і лущення шкіри голови. Рекомендується при псоріазі волосистої частини голови, себореї, рясному утворенні лупи.

Шампунь має виражену себостатичну, відлущувальному дію і пригнічує життєдіяльність грибків, які є причиною утворення лупи. М'яка миюча формула не подразнює шкіру і очищає волосся, не пошкоджуючи його захисного шару.

Властивості: профілактика себореї та псоріазу, зменшення подразнення і свербіння шкіри голови.

Показання

Використовується для миття волосся (яке найбільш схильне до забруднення і швидкого утворення надлишків жиру, а також лупи), шкіри голови, від випадіння волосся і для їх зміцнення.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість одного з компонентів.

Спосіб застосування

Рекомендується мити голову дігтярним шампунем 2 рази в тиждень протягом 1,5-2 місяців. Після отримання видимого результату повторити курс можна буде через 3 місяці.

У профілактичних цілях Дігтярний шампунь застосовується по черзі зі звичайним. Якщо на здоровому волоссі занадто часто використовувати засоби, що містять дьоготь, то вони можуть придбати неохайний вигляд, будуть плутатися і ламатися. Тому бажано користуватися ще й бальзамом для волосся, який буде доглядати саме за самою структурою волоса.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 200 мл у флаконі; по 1 флакону у картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Виробник

ТОВ ПТФ Фармаком, Україна.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на 911 Шампунь Дьогтьовий проти лупи, 200 мл актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити 911 Шампунь Дьогтьовий проти лупи, 200 мл з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити