Режим роботи Кол-центру понеділок - п'ятниця з 9-00 до 18-00
098 994-000-3
066 994-000-3
093 994-000-3
098 994-000-3
066 994-000-3
093 994-000-3
098 994-000-3
066 994-000-3
093 994-000-3
Ревалид капсулы №30-0

Ревалид капсулы №30

Нет в наличии
Производитель: Тева Фармацевтікал Індастріз Лтд
Работаем по всей Украине. Срок получения заказа уточняйте у менеджера. Купить товар сегодня вы можете из наличия в аптеках сети.

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування лікарського засобу

 

Ревалід

(Revalid)

 

Склад:

діючі речовини: 1 капсула містить суміш готових компонентів 451 мг, у тому числі:                 DL-метіоніну 100 мг, L-цистину 50 мг, кальцію пантотенату 50 мг, тіаміну гідрохлориду 1,5 мг, піридоксину гідрохлориду 10 мг, кислоти пара-амінобензойної 20 мг, екстракту проса 50 мг, екстракту зародків пшениці  50 мг, дріжджів медичних 50 мг, комплексу мікроелементів 65 мг (у тому числі заліза 2 мг, цинку 2 мг, міді 0,5 мг);

допоміжні речовини: кремнію діоксид колоїдний безводний, желатин, хіноліновий жовтий (Е 104), індигокармін (Е 132).

 

Лікарська форма. Капсули.

Основні фізико-хімічні властивості: капсули з корпусом прозорого світло-зеленого кольору та кришечкою прозорого темно-зеленого кольору. Вміст капсули – неоднорідний порошок жовтувато-коричневого кольору.

 

Фармакотерапевтична група. Інші дерматологічні засоби. Код АТХ D11A.

 

Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка

Препарат може замінити денну норму вітамінів, мікро- та макроелементів, оскільки він містить речовини, необхідні для нормального росту, розвитку та відновлення волосся і нігтів. Ревалід забезпечує організм речовинами, необхідними для побудови волосяних фолікулів, зміцнення нижніх шарів шкіри, підтримання гарного вигляду верхнього шару волосся.

Препарат добре впливає на структуру волосся, усуває себорею, лупу та свербіж. Хелатоформуючі мікроелементи, що містяться у препараті, мають високий рівень абсорбції. Екстракт проса (Extractum Milii flavi) містить велику кількість біологічно активного кремнію, який відіграє суттєву роль у біосинтезі кератину та сполучної тканини.  

Окрім вмісту різних вітамінів групи В, медичних дріжджів (Faex medicinalis), препарат багатий на біокаталізатори, необхідні для росту клітин. Екстракт паростків пшениці (Extractum Tritici germinis) містить істотну кількість стеролу, лецитину, вітамінів A, D і E, а також лінолеву кислоту.

Фармакокінетика

Абсорбція

Активні інгредієнти швидко всмоктуються з травного тракту і розподіляються в організмі. Різні вітаміни транспортуються у плазмі крові у вільній формі або зв’язуються з різними білками.

 

Клінічні характеристики.

Показання.

Припинення або уповільнення випадання волосся і розвитку облисіння різного походження:

– лікування облисіння, що виникає у результаті захворювання або медикаментозного лікування; у період вагітності (за винятком І триместру вагітності); через виснаженість чи фізичні розлади; через нестачу вітамінів та мікроелементів, які надходять з їжею;

– для лікування розладів росту волосся, а також для поліпшення структури волосся у разі їх ламкості і тьмяності;

– лікування порушень росту та структури нігтів неінфекційної природи.

 

Протипоказання.

Індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів препарату. Підвищена чутливість до сої або арахісу. Порушення метаболізму кальцію (гіперкальціємія, гіперкальціурія). Ниркова недостатність. Гіпервітаміноз D. Одночасний прийом ретиноїдів або вітаміну D. Гіперурикемія. Порушення метаболізму заліза та міді в організмі. Саркоїдоз в анамнезі. Активна форма туберкульозу легенів. Декомпенсована серцева недостатність. Активна пептична виразка шлунка та дванадцятипалої кишки (у зв’язку з можливим підвищенням кислотності шлункового соку). Випадання волосся внаслідок ендокринних порушень. Інфекційні захворювання нігтів. Тяжкі захворювання печінки. Уролітіаз, фосфатний літіаз. Підвищена кислотність.

 

Взаємодiя з iншими лiкарськими засобами та інші види взаємодій.

Лікування препаратом слід припинити у разі необхідності застосування сульфаніламідів, оскільки пара-амінобензойна кислота, що є складовою препарату, впливає на ефективність застосування сульфаніламідів.

Ревалід знижує або обмежує ефективність лікарських засобів, що містять леводопу.

 

Особливості застосування.

Слід брати до уваги вміст вітамінів і мінеральних речовин у препараті Ревалід при одночасному застосуванні інших вітамінів і мінералів. Якщо захворювання волосся або нігтів сильно прогресує, слід обов’язково звернутися до лікаря, оскільки ці ознаки можуть вказувати на наявність захворювань.

У разі застосування Реваліду між прийомами їжі чи натще може спостерігатися нудота або незначний дискомфорт у животі. В такому випадку слід точно дотримуватися рекомендованого режиму застосування препарату. При застосуванні 6 капсул на добу можуть спостерігатися незначні розлади травлення. В такому випадку слід зменшити дозу до 3 капсул на добу.

Інформація для хворих на цукровий діабет: 1 капсула = 0,033 хлібної одиниці (ХО)        (6,7 кДж/1,6 ккал).

Інформація для пацієнтів з глютеновою хворобою: 1 капсула містить 1 мг глютену.

 

Застосування у період вагітності або годування груддю.

Вагітність

Контрольованих досліджень у період вагітності не проводилось.

Препарат застосовують у період вагітності або годування груддю лише після ретельної оцінки очікуваної користі для матері та потенційного ризику для плода або новонародженого. При застосуванні препарату в період вагітності слід враховувати одночасне застосування інших (наприклад полівітамінних) препаратів.

Годування груддю

Контрольованих досліджень у період годування груддю не проводилось. При призначенні препарату жінкам, що годують груддю, слід враховувати співвідношення між користю та ризиками.

 

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.

Не впливає на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.

 

Спосіб застосування та дози.

Спосіб застосування. Цей препарат призначений для перорального застосування.

Для дорослих і дітей віком від 12 років

Препарат приймають перорально по 1 капсулі три рази на добу під час або після їди, запиваючи достатньою кількістю рідини.

Хоча сприятливі результати часто відзначаються до кінця першого місяця лікування, лікування препаратом Ревалід має тривати три місяці. Якщо необхідно, курс лікування можна подовжити або повторити за потреби.

Залежно від тяжкості розладу, лікування можна розпочинати з інтенсивного дозування – по 2 капсули тричі на день; після одного місяця слід дотримуватися звичайного дозування – по 1 капсулі 3 рази на день.

 

Діти.

Не застосовувати дітям віком до 12 років.

 

Передозування.

Випадки передозування невідомі. Довготривале застосування великих кількостей препарату підвищує ризик розвитку побічних ефектів.

 

Побічні реакції.

Під час застосування препарату Ревалід у пацієнтів виникали незначні шлунково-кишкові розлади. Найчастіше повідомлялось про такі побічні реакції: відчуття дискомфорту в епігастрії, нудота, біль у животі. Ці реакції зазвичай зникають при зміні режиму дозування.

Побічні ефекти, що можуть виникнути під час прийому препарату, класифіковано за частотою: дуже часто (> 1/10), часто (> 1/100, < 1/10), нечасто (> 1/1000, < 1/100), рідко (> 1/10000, < 1/1000), дуже рідко (< 1/10000, включаючи окремі повідомлення) і частота невідома (не можна оцінити з наявних даних).

Шлунково-кишкові розлади

Частота невідома: відчуття дискомфорту в епігастрії, нудота, біль в животі.

При прийомі Реваліду в проміжках між їжею або на пустий шлунок може з’явитись нудота або незначна диспепсія.

На тлі дози 6 капсул на добу іноді може виникати легка диспепсія або зрідка головний біль та дратівливість. В такому випадку рекомендується зменшити дозу до 3 капсул на добу.

В осіб з підвищеною чутливістю до компонентів препарату, можливі алергічні реакції, шкірний висип, відчуття свербежу, кропив’янка; диспепсичні явища (шлунковий дискомфорт, біль в епігастральній ділянці), нудота, блювання.

При тривалому неконтрольованому застосуванні у великих дозах виникають гіперкальціємія, гіперкальціурія, гіперурикемія, транзиторні підвищення активності АСТ, лактатдегідрогенази, порушення функції нирок.

 

Термін придатності.1,5 року.

 

Умови зберігання. Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С у недоступному для дітей місці.

 

Упаковка. По 10 капсул у блістері, по 3 блістери в коробці.

 

Категорія відпуску. Без рецепта.

 

Виробник. АТ Фармацевтичний завод ТЕВА.

 

Місцезнаходження виробника та адреса місця провадження його діяльності.                          

Дільниця 1; H-4042 Дебрецен, вул. Паллагі 13, Угорщина.

Цены на сайте интернет-аптеки lf.ua могут отличаться от цен в аптеках сети Линда-Фарм и актуальны только при условии заказе через интернет-аптеку lf.ua. Обратите внимание, что лекарственное средство может быть рецептурным и на него нужен рецепт врача.
Меню