Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Ново-Пасит раствор 100 мл
155,70 ₴
IVAX Pharmaceuticals (Чехія)
Арт.
979
У список

Ново-Пасит раствор 100 мл

IVAX Pharmaceuticals (Чехія)
Упаковка В наявності
155,70 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 70 грн
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 70 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 55 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник IVAX Pharmaceuticals (Чехія)
Головний медикамент Гвайфенезин, екстракт ново-пасита
Форма товару Розчин
Спосіб застосування Оральний
Признак Імпортний
Штрих-код 8594737349218
Взаємодія з їжею Не має значення
Бренд Ново-Пасит
Об'єм 100 мл
Умови відпуску без рецепта
Товари із спецпропозицією Так
Призначення Заспокійливі
Реєстраційне посвідчення UA/1830/01/01
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 21.10.2023
Провірено
Інструкція

Ново-Пассит

Фармакологічні властивості. Фармакологічно активними компонентами препарату є гвайфенезин та екстракт із лікарських рослин (див. склад) з переважно седативною дією. Седативна дія екстракту доповнена анксіолітичною дією гвайфенезину. Препарат зменшує відчуття страху та психічне напруження характеризується помірною міорелаксуючою дією (розслабляє гладкі м*язи).
Фармакокінетика. Гвайфенезин швидко всмоктується із шлунково-кишкового тракту метаболізується у печінці шляхом кон*югування з глюкуроновою кислотою та виділяється у формі неактивних метаболітів головним чином із сечею. Біологічний період напіврозпаду становить приблизно 1 годину. Фармакокінетичні дослідження комплексних препаратів що містять екстракти лікарських рослин не проводилися.

Показання для застосування. Неврастенія що супроводжується дратівливістю занепокоєнням страхом втомою неуважністю порушенням пам*яті психічним виснаженням; "синдром менеджера" (стан постійного психічного напруження); безсоння (легкі форми) головний біль зумовлені нервовим напруженням; мігрень; підвищена нервово-м*язова збудливість; функціональні захворювання шлунково-кишкового тракту (диспептичний синдром синдром "роз*ятреного кишечнику"); клімактеричний синдром; нейроциркуляторна дистонія; сверблячі дерматози (екзема атопічна і себорейна кропив*янка).

Спосіб застосування та дози. Призначають внутрішньо дорослим та дітям віком від 12 років по 5 мл (1 чайна ложка) 3 рази на день. У разі необхідності добову дозу можна збільшити - 3 рази на день по 10 мл або зменшити - по 2 5 мл вранці та вдень і 5 мл ввечері. Інтервал між прийомами дози - 8 годин. Препарат можна приймати разом з напоями (чай сік). У разі появи нудоти препарат слід приймати під час їди.

Побічна дія. Пацієнти добре переносять препарат. У рекомендованих дозах він звичайно не викликає сонливості та втрати уваги що дозволяє приймати його у денний час. Однак в поодиноких випадках можуть з*являтися наступні небажані реакції: запаморочення втома сонливість свербіж екзантема розлад шлунково-кишкового тракту (нудота блювання спазми печія пронос запор) легка м*язова слабкість.

Протипоказання. Алергія до компонентів препарату міастенія епілепсія дитячий вік до 12 років.

Передозування. Передозування спочатку проявляється почуттям пригнічення та сонливістю. Пізніше ці симптоми можуть супроводжуватись нудотою легкою м*язовою слабкістю болем у суглобах та відчуттям тяжкості у шлунку.
Лікування виключно симптоматичне. Специфічного антидоту не існує.

Особливості застосування. Слід з обережністю застосовувати препарат при захворюваннях шлунково-кишкового тракту при тяжких захворюваннях печінки головного мозку хворим на алкоголізм діабет у період вагітності особливо протягом I триместру та в період годування груддю.
Пацієнтам які приймають Ново-Пасит варто утримуватися від потенційно небезпечних видів діяльності що потребують підвищеної уваги та швидких рухових та психічних реакцій (керування транспортними засобами та механізмами). Препарат містить 11 41 % етанолу. Кожна доза містить до 0 703 г етанолу.
Кожна доза препарату містить до 1 5 г глюкози і 1 5 г фруктози.

Взаємодія з лікарськими засобами. Гвайфенезин посилює гальмівний вплив алкоголю та інших речовин що пригнічуюче діють на центральну нервову систему.

Відгуки користувачів

4.5
2 відгуки
5 зірок
50% (1)
4 зірки
50% (1)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
Сортувати за:
Найновіші
Найновіші
Найстаріші
Зниженню рейтингу
Зростанню рейтингу
  1. Аня
    29.11.20
    Хороше заспокійливе з натуральним складом. Мінус - дуже гірке.
  2. Мама
    17.07.20
    ☝️
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку