Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Ревалід 100 мг капсули для зміцнення волосся №30
0,00 ₴
TEVA (Ізраїль)
Арт.
3859
У список

Ревалід 100 мг капсули для зміцнення волосся №30

TEVA (Ізраїль)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник TEVA (Ізраїль)
Форма товару Капсули
Штрих-код 5995377020483
Взаємодія з їжею Під час їди
Бренд Ревалід
Реєстраційне посвідчення UA/8405/01/01
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 22.10.2023
Провірено
Інструкція

Ревалід інструкція по застосуванню

Склад

Діючі речовини:

  • 1 капсула містить суміш готових компонентів 451 мг, у тому числі: DL-метіоніну 100 мг L-цистину 50 мг, кальцію пантотенату 50 мг, тіаміну гідрохлориду 1,5 мг, піридоксину гідрохлориду 10 мг, кислоти параамінобензойної 20 мг екстракту екстракту зародків пшениці 50 мг, дріжджів медичних 50 мг, комплексу мікроелементів 65 мг (зокрема заліза 2 мг, цинку 2 мг, міді 0,5 мг)

Допоміжні речовини: кремнію діоксид колоїдний, желатин, жовтий хінолін (Е 104), індиго (Е 132).

Лікарська форма

Капсули.

Капсули з корпусом прозорого світло-зеленого кольору та кришкою прозорого темно-зеленого кольору. Вміст капсули – неоднорідний порошок жовтувато-коричневого кольору.

Фармакологічна група

Інші дерматологічні засоби. Код АТС D11A.

Препарат може замінити денну норму вітамінів, мікро- та макроелементів, оскільки він містить речовини, необхідні для нормального росту, розвитку та відновлення волосся та нігтів. Ревалід забезпечує організм речовинами, необхідними для побудови волосяних фолікулів, зміцнення нижніх шарів шкіри, підтримання гарного виду верхнього шару волосся.

Препарат добре впливає на структуру волосся, усуває себорею, лупу та свербіж. Хелатоформуючі мікроелементи, що містяться у препараті, мають високий рівень абсорбції. Екстракт проса (Extractum Milii flavi) містить велику кількість біологічно активного кремнію, який відіграє істотну роль у біосинтезі кератину та сполучної тканини.

Крім вмісту різних вітамінів групи В, медичних дріжджів (Faex medicinalis), препарат багатий на біокаталізатори, необхідні для росту клітин. Екстракт паростків пшениці (Extractum Tritici germinis) містить значну кількість стеролу, лецитину, вітамінів A, D та E, а також лінолеву кислоту.

Активні інгредієнти швидко всмоктуються із травного тракту та розподіляються в організмі. Різні вітаміни транспортуються в плазмі у вільній формі або зв'язуються з різними білками.

Показання

Припинення або уповільнення випадіння волосся та розвитку облисіння різного походження:

  • лікування облисіння, що виникає в результаті захворювання або медикаментозного лікування; у період вагітності (за винятком І триместру вагітності) через виснаження або фізичні розлади; через нестачу вітамінів та мікроелементів, що надходять з їжею;
  • для лікування розладів росту волосся, а також для поліпшення структури волосся при їх ламкості та тьмяності.
  • лікування порушень росту та структури нігтів неінфекційної природи.

Протипоказання Реваліду

Індивідуальна чутливість до компонентів препарату. Підвищена чутливість до сої чи арахісу. Порушення метаболізму кальцію (гіперкальціємія, гіперкальціурія). Ниркова недостатність. Гіпервітаміноз D. Одночасний прийом ретиноїдів чи вітаміну D. Гіперурикемія. Порушення метаболізму заліза та міді в організмі. Саркоїдоз в анамнезі. Активна форма туберкульозу легень. Декомпенсована серцева недостатність. Активна виразка шлунка та дванадцятипалої кишки (у зв'язку з можливим підвищенням шлункового соку). Випадання волосся внаслідок ендокринних порушень. Інфекційні захворювання нігтів. Тяжкі захворювання печінки. Уролітіаз, фосфатний літіаз. Підвищена кислотність.

Належні заходи безпеки при застосуванні

Слід брати до уваги вміст вітамінів та мінеральних речовин у препараті Ревалід при одночасному застосуванні інших вітамінів та мінералів. Якщо захворювання волосся чи нігтів сильно прогресує, слід обов'язково звернутися до лікаря, оскільки ці ознаки можуть вказувати на наявність будь-яких захворювань.

У разі застосування Реваліду між двома прийомами їжі або натщесерце може спостерігатися нудота або незначний дискомфорт у животі. У такому випадку слід дотримуватись рекомендованого режиму прийому препарату. При застосуванні 6 капсул на добу можуть спостерігатись незначні розлади травлення. У такому випадку слід зменшити дозу до 3 капсул на добу.

  • 1 капсула Ревалідом = 0,033 хлібних одиниць (ХЕ) 6,7 кДж/1,6 ккал;
  • 1 капсула Ревалідом містить 1 мг глютену.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Контрольованих досліджень у період вагітності та годування груддю не проводилось. Препарат застосовують у період вагітності та годування груддю лише після ретельної оцінки очікуваної користі для матері та потенційного ризику для плода чи новонародженого. При застосуванні препарату під час вагітності слід враховувати одночасне застосування інших (наприклад, полівітамінних) препаратів.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом чи іншими механізмами

Не впливає швидкість реакції при керуванні автотранспортом чи роботі з іншими механізмами.

Діти

Не застосовувати дітям віком до 12 років.

Спосіб застосування та дози Ревалід

Для дорослих та дітей старше 12 років – по 1 капсулі 3 рази на день. Курс лікування зазвичай триває 2-3 місяці. В основному, випадання волосся нефізіологічного характеру припиняється вже після 1-го місяця лікування, а протягом 2-го або 3-го місяця застосування препарату спостерігаються значні зміни у структурі волосся.

Якщо потрібно, курс лікування можна продовжити або повторити.

У тяжких випадках рекомендується по 2 капсули 3 рази на день протягом 1-го місяця, після чого застосовувати звичайний курс лікування – по 1 капсулі 3 рази на день.

Капсули приймати з достатньою кількістю рідини після або безпосередньо під час їди.

Передозування

Випадки передозування невідомі. Тривале застосування великих кількостей може підвищити ризик побічних ефектів.

Побічні ефекти Реваліду

Можуть спостерігатися такі побічні ефекти, як підвищення секреції шлункового соку, діарея, запор.

У осіб з підвищеною чутливістю до компонентів препарату, можливі алергічні реакції, висипання на шкірі, свербіж, кропив'янка; диспепсичні явища (шлунковий дискомфорт, біль в епігастральній ділянці), нудота, блювання.

При тривалому неконтрольованому застосуванні у великих дозах виникають гіперкальціємія, гіперкальціурія, гіперурикемія, підвищення транзиторної активності АСТ, ЛДГ, порушення функції нирок.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій

Лікування слід припинити у разі необхідності застосування сульфаніламідів, оскільки ПАБК, що є складовою препарату, впливає на ефективність застосування сульфаніламідів. Ревалід знижує чи обмежує ефективність лікарських засобів, що містять леводопу.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25°С у недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 10 капсул у блістері, по 3 блістери в упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Завантажити повну інструкцію

Відгуки користувачів

3.7
3 відгуки
5 зірок
66% (2)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
33% (1)
Сортувати за:
Найновіші
Найновіші
Найстаріші
Зниженню рейтингу
Зростанню рейтингу
  1. Юлия
    24.04.20
    С ревалидом знакома уже 17 лет, после первого ребёнка гинеколог посоветовала пропить его, пропила, понравилось, курс брала по максимуму. Прошли года, пропила ещё раз курс в три месяца. Если честно , не могла нарадоваться, жаль что тогда не было понятий как отзыв! И вот теперь снова взялась за курс. Не знаю как кому, но мне помочь и помогает до сих пор!
  2. Іванна
    05.05.19
    Після 30-ти почалися проблеми з випадінням волосся. Пропила курс Реваліду - за якийсь час помітила нові волосинки, які почали активно рости. Задоволена.
  3. Ольга
    20.11.15
    После прийомами появился зуд на коже
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку