Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Айкер капсули №30
38,00 ₴
Мега Лайфсайеніз Лтд, Таїланд
Арт.
200328
У список

Айкер капсули №30

Мега Лайфсайеніз Лтд, Таїланд
Немає в наявності
38,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Мега Лайфсайеніз Лтд, Таїланд
Форма товару Капсули
Країна виробництва Таїланд
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Бренд Айкер
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Айкер інструкція по застосування

Склад та форма випуску

3х10 капсул у блістерній упаковці у картонних коробках.

Одна желатинова капсула містить:

  • Екстракт чорниці – 25,00 мг;
  • Cуспензія лютеїну – 15,00 мг;
  • Cуспензія бета-каротину – 5,00 мг.

Допоміжні речовини: соєва олія, гідрогенізована рослинна олія, білий віск, лецитин.

Фармакологічні властивості

Екстракт чорниці

Активна складова екстракту чорниці - це антокіан (антоціанозиди), який стимулює регенерацію світлочутливої пігменту сітківки родопсину у фоторецепторах ока, і таким чином сприяє покращенню сутінкового зору. Дослідження за участю пілотів літаків та водіїв автомобілів показали, що екстракт чорниці покращує зір у нічний час та адаптацію до різних рівнів освітленості. Крім того, екстракт чорниці є антиоксидантом, має протизапальні та антисклеротичними властивостями.

Антокіани нормалізують проникність дрібних судин, що запобігає капілярній кровотечі. На підставі досліджень, проведених на тканинах людини та тварин, передбачається позитивний вплив екстракту чорниці на судинне кровопостачання у хворих на цукровий діабет.

Суспензія лютеїну

Лютеїн є антиоксидантом, який відіграє ключову роль у механізмі захисту від несприятливого впливу окислювальних процесів (процесів старіння) та нейтралізує вільні радикали в тілі людини. Тільки два природні каротиноїди, лютеїн і його похідна зеаксантину, здатні проникати в тканини ока. Після засвоєння лютеїн переноситься у великій кількості в кришталик ока та макулу (жовту пляму), розташовану в центрі сітківки та відповідає за гостроту зору. Лютеїн відіграє роль фільтра, який вибірково поглинає агресивну частину спектра світлових променів, завдяки чому захищає макулу від оксидації та світлового ушкодження. Вчені Гарвардського університету виявили, що прийом лютеїну призводить до зниження ризику вікової дегенерації макули (ВДМ) на 43%. Одночасно було встановлено, що збільшення споживання каротиноїдів веде до збільшення концентрації лютеїну та зеаксантину в крові і далі в макулі. До групи ризику виникнення ВДМ відносяться, перш за все, курці, жінки та особи зі світлою райдужною оболонкою, які мають нижчий вміст лютеїну в макулі.

Суспензія бета-каротину

Бета-каротин є попередником вітаміну А. Активність бета-каротину в 2 рази нижча за вітамін А, але оскільки організм перетворює бета-каротин у вітамін А в міру необхідності, не існує небезпеки отримати токсичну дозу вітаміну А. Бета-каротин в організмі частково перетворюється на ретинол, необхідний нормального функціонування сітківки , забезпечує перехід опсину в родопсин - пігмент, що забезпечує нічний зір . Завдяки цьому він протидіє "курячій сліпоті" та послабленню зору. Бета-каротин має антиксерофтальмічну дію, може бути використаний для зменшення ризику виникнення катаракти та захворювань, які виникають у зв'язку з підвищеним екологічним навантаженням на людину. Бета-каротин - потужний антиоксидант, який перетворює вільні радикали на звичайні молекули (фіксуючи активний кисень, перериває ланцюгові вільнорадикальні реакції та захищає молекули та біомембрани клітини від пошкоджень), що підвищує протипухлинну резистентність організму. Він покращує функціонування імунної системи організму, що допомагає протистояти інфекційним та простудним захворюванням. Бета-каротин покращує клітинний обмін, стан шкіри, захищаючи її від шкідливого впливу УФ-променів, сприяє збереженню в організмі вітаміну С, пригнічує процеси передчасного старіння.

Показання до застосування

Для поліпшення зорової функції та сутінкового зору, для посилення гостроти зору, зміцнення капілярів ока, зменшення астенопічного синдрому. Застосовується при втомі, зокрема при втомі очей (синдром зорового стомлення, астенопія), порушенні адаптації зору в темряві, для комплексного лікування глаукоми, діабетичної ретинопатії, дистрофії сітківки, міопії; у період відновлення після очних операцій. Застосовується у раціоні дієтичного харчування, призначеного лікарем з метою створення оптимальних умов функціонування органів зору.

Спосіб застосування та дози

По 1 капсулі 1-2 десь у день під час їжі. Перед застосуванням рекомендовано консультацію лікаря. Рекомендований термін вживання: 3-4 тижні, надалі термін вживання узгоджується з лікарем.

Запобіжні заходи

Наявність у пацієнта гіперчутливості до будь-якого з інгредієнтів продукту, вагітності та періоду лактації.

Флаваноїди, що входять до складу екстракту чорниці, можуть пригнічувати агрегацію тромбоцитів. Слід обережно призначати дієтичну добавку пацієнтам, які приймають варфарин або інші антикоагулянти, а також протитромбоцитарні засоби, та пацієнтам, які страждають на захворювання, що супроводжуються кровотечами.

Побічні дії

Розлад шлунково-кишкового тракту, висипання на шкірі, сонливість.

Великі дози можуть спричинити пожовтіння шкіри, що проходить після відміни препарату.

Умови зберігання

Зберігати у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі до 25 ºС.

Термін зберігання

2 роки з моменту виготовлення.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку