Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Бальзам хвойний Лісовичок натуральний №1 330 мл
0,00 ₴
Т.В.К. ГРУП (Україна, Київ)
Арт.
203263
У список

Бальзам хвойний Лісовичок натуральний №1 330 мл

Т.В.К. ГРУП (Україна, Київ)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Т.В.К. ГРУП (Україна, Київ)
Форма товару Бальзам
Країна виробництва Україна
Штрих-код 4820031810715
Бренд Лаборатория доктора Пирогова
Об'єм 330 мл
Температура зберiгання від 15°C до 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Бальзам хвойний Лісовичок натуральний №1

 „Лісовичок” природно допоможе Вашому організму бути здоровим.

Хвойний полімінеральний бальзам поєднав в собі багату палітру корисних і важливих для людини речовин.

Полімінеральний природний комплекс, основа бальзаму, включає в собі більш ніж 50 активних елементів (залізо, йод, бром, мідь, селен, титан, цинк, кремній, кальцій, калій, магній, молібден, літій та ін.), солей, мінералів та вітамінів. Рослинні екстракти та масла, які входять до складу бальзаму, виготовлені таким чином, який дозволяє зберегти усі біологічно активні речовини, котрі дарує нам природа.

  • Хвойні компоненти бальзаму володіють знеболюючою, антисептичною дією, сприяють підвищенню імунітету, їх основними властивостями є висока бактерицидна, фунгіцидна і антивірусна активність.
  • Хвоя та алое містять натуральні антиоксиданти у формі вітамінів B , C і E, а також бета-каротин, який в організмі перетворюється на вітамін А. Алое славиться тим, що зволожує і пом'якшує шкіру, допомагає при лікуванні синців, вугрового висипу, дрібних дефектів шкіри, зменшує рубці, уповільнює прояви старіння.
  • Евкаліпт допомагає в профілактиці і лікуванні шкірних інфекцій і запалень, розмарин, здатний покращити кровопостачання і допомагає при ревматичних розладах.
  • Масла зародків пшениці та жожоба використовуються для догляду за шкірою будь-якого типу, особливо корисно для сухої та пересушеної, масла проникають навіть у глибокі шари шкіри, прекрасно зволожують їх, відновлюють, живлять і захищають.

Інгредієнти бальзаму, приймають участь в очищенні капілярів, активізують обмін речовин в тканинах шкіри, стимулюють капілярне кровопостачання і життєдіяльність епідермісу, повертають шкірі природні фарби, мають антисептичні та бактерицидні властивості, регулюють обмінні процеси, знімають напругу з суглобів, втому з ніг та рук. Завдяки ефективним біологічним компонентам ванни з хвойним бальзамом підвищують тонус нервової, м’язової та дихальної систем, нормалізують сон, знімають стрес.

При застосуванні ванн з бальзамом шкіра стає еластичною, набуває здорового вигляду.

Ванни з «Бальзамом №1» сприяють профілактиці простудних та вірусних захворювань. Склад «Бальзаму № 1» підібраний таким чином, що всі його компоненти, завдяки ефективній взаємодії, підсилюють свої корисні властивості у декілька разів, якщо порівняти з тим, як би вони діяли поодинці.

Перед використанням ретельно збовтати.

Препарат не містить хімічних домішок, консервантів та барвників. Не є лікарським засобом.

Тільки для зовнішнього застосування. Зберігати в темному, сухому місці при кімнатній температурі.

Рекомендовано для здорового способу життя. Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзєєва НАМН України.

Склад

Природний полімінеральний комплекс, біологічно активні мікроелементи, композиція натуральних екстрактів: хвої, соснових бруньок, розмарину, евкаліпту, алое; масла: піхти, сосни, евкаліпту, жожоба, зародків пшениці.

Спосіб застосування

Загальні ванни: 100 мл. бальзаму влити у ванну з теплою водою (37-40 0С).

Місцеві ванни: 10 мл. бальзаму розчинити в 10 л теплої води (37-40 0С).

Приймати ванну 15-20 хвилин, після чого ополоснутися теплою водою. Курс 10-15 ванн. Рекомендовано до вживання дорослим і дітям від 5 років.

Для досягнення кращого ефекту рекомендується провести повторний курс через 3-4 неділі.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість на компоненти бальзаму, онкологічні захворювання шкіри, загальні протипоказання до прийняття ванн.

Перед використанням засобу проконсультуйтесь з фахівцем та при необхідності поставте шкіряну крапельну пробу на наявність індивідуальної чутливості до засобу. Оскільки препарат містить натуральні компоненти можливе випадіння осаду, що жодним чином не впливає на якість та ефективність препарату.

Термін зберігання

36 місяців з дати виготовлення.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку