Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Бальзам косметичний М'ята та гвоздика (при головній болі, болі в м'язах та суглобах) 50 мл
0,00 ₴
Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Арт.
203155
У список

Бальзам косметичний М'ята та гвоздика (при головній болі, болі в м'язах та суглобах) 50 мл

Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Форма товару Бальзам
Країна виробництва Україна
Бренд Ароматика
Об'єм 50 мл
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Бальзам М'ЯТА ТА ГВОЗДИКА (від головного болю, болю в м'язах і суглобах)

З ефірними оліями евкаліптовою, ялицевою, м'яти перцевої, гвоздичною, рослинними жирними оліями ши (карите) і кокосовою, камфорою, бджолиним воском, і воском карнауба.

Бальзам є ефективним і зручним у застосуванні засобом від м'язових, суглобових і головного болю. Він чинить виражену зігріваючу, болезаспокійливу і протинабрякову дію, покращує кровообіг в шкірі і м'язах. Знімає біль і напругу в шиї, спині та плечових суглобах, полегшує головний біль, сприяє загоєнню дрібних пошкоджень шкіри. Може використовуватися при застуді.

Продукт створений на основі природних компонентів! Не містять мінерального масла, силіконів, штучних барвників.

Склад:

олія ши, камфора, олія кокосова гідрогенізована, ментол, олія рицинова гідрогенізована, віск карнауба, ланолін, стеаринова кислота, віск бджолиний, олія ефірна евкаліптова, консервант фенонип, олія ефірна олія, олія ефірна м'ятна, ефірна олія гвоздична.

Олія ши – надає зволожуючу, пом'якшувальну дію на шкіру, володіє регенеруючими Олія кокосова – захищає, пом'якшує і живить шкіру. Чинить протизапальну дію. Ідеально підходить для масажу.

Ефірна олія евкаліптова - стимулює рецептори слизових оболонок, чинить антисептичну, бактерицидну та протизапальну дії.

Олія ефірна олія - володіє потужними антисептичними, антивірусними, протизапальними і знеболюючими властивостями.

Олія ефірна м'ятна – володіє болезаспокійливими, а також судинорозширювальними властивостями, допомагає при головних болях спастичного характеру, приносить полегшення при болях у м'язах і суглобах.

Ефірна олія гвоздична – сприяє швидкому зняттю спазму головних судин і зумовленого ним головного болю , болю в суглобах. Має антисептичні і бактерицидні властивості.

Камфора – заспокоює біль, зігріває, знімає запалення, володіє антисептичною дією, стимулює циркуляцію крові.

Віск бджолиний – має чудові пом'якшувальні, поживні, протизапальні та антимікробні властивості, забезпечує природний захист і утримання вологи.

Віск карнауба – пом'якшує і живить шкіру.

Ланолін - має пом'якшувальну і зволожуючу дію, живить шкіру.

Властивості:

  • зігріваючі
  • болезаспокійливі
  • протинабрякові
  • поліпшує кровообіг

Ефективний і зручний у використанні засіб при головному болю, болю в м'язах та суглобах. Бальзам «М'ята і Гвоздика» завдяки незвичайній комбінації природних біо-олій: ефірних - евкаліптової, пихтової, м'ятної, гвоздикової; рослинних - ши, кокосової, біо-восків (бджолиного і карнауба) і камфори, що входять до складу, має яскраво виражені ароматерапевтичні, зігріваючі, болезаспокійливі властивості. Приносить швидке полегшення при головному болю, втомі і болях в області шийного відділу, знімає напругу плечових суглобів, перевтому і біль у спині. Бальзам покращує кровообіг в шкірі і м'язах, зігріває їх. Допомагає при дрібних побутових пошкодженнях шкіри, знімає набряки. Бальзам також рекомендується використовувати при застуді.

Призначення:

при головному болю, болю в м'язах та суглобах.

Спосіб застосування:

наносити тонким шаром на болючі ділянки. При головному болю наносять на шкіру в області лоба і скронь тонким шаром не більше 3-4 разів на день. При простудних захворюваннях втирають в область грудної клітини, спини, шиї і перенісся (перед сном). Для інгаляцій бальзам додається в гарячу воду. Потім протягом 15 хвилин проводиться інгаляція. Також бальзам можна використати як компоненти для приготування лікувальних ванн.

Протипоказання:

індивідуальна непереносимість компонентів, що входять до складу бальзаму.

Умови зберігання:

зберігати в оригінальній упаковці далеко від прямих сонячних променів та джерел тепла при температурі від +5°С до +25°С.

Для зовнішнього застосування.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку