Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Бальзам косметичний Троянда та ваніль (для догляду за губами) 15 мл
0,00 ₴
Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Арт.
203152
У список

Бальзам косметичний Троянда та ваніль (для догляду за губами) 15 мл

Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Країна виробництва Україна
Штрих-код 4820031057707
Бренд Ароматика
Об'єм 15 мл
Призначення Для губ
Температура зберiгання від 5°C до 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Бальзам косметичний для губ цілющий Троянда та ваніль

Швидка допомога для губ. Бальзам знімає подразнення, пом'якшує, зволожує, живить, захищає шкіру губ від негоди і негативного впливу УФ-випромінювання, швидко усуває запалення і механічні пошкодження шкіри, додає губам об'єм і пружність, бореться з ознаками старіння. Призначений для щоденного догляду за губами. Незамінний при негоді й вітрові. Рекомендується використовувати для дітей.

Продукт створений на основі природних компонентів! Не містить мінерального масла, силіконів, штучних барвників.

Шкіра губ є самою тонкою, ніжною і чутливою, а значить найбільш вразливою для негативних факторів навколишнього середовища. Саме тому губи в першу чергу потребують додаткового догляду та захисту. Бальзам «Троянда і Ваніль», завдяки незвичайної комбінації природних біо-олій (ши, пальмової, персикових кісточок, виноградних кісточок, сезамової), біо-восків (бджолиного і карнауба) і конкрету троянди, що входять до складу, знімає подразнення, пом'якшує, зволожує, живить, захищає шкіру губ від негоди і негативного впливу УФ-випромінювання, додає губам об'єм і пружність, бореться з ознаками старіння. Швидко усуває запалення і механічні пошкодження шкіри губ.

Склад:

олія ши, олія рослинна пальмова, олія рицинова гідрогенізована, віск бджолиний, стеаринова кислота, олія персикових кісточок, віск карнауба, олія виноградних кісточок, олія рослинна сезамову, конкрет троянди, консервант фенонип, токоферолацетат, віддушка косметична.

Олія ши – має зволожуючу, пом'якшувальну дію, захищає шкіру від УФ-випромінювань. Має регенеруючі властивості і ефективно перешкоджає процесам старіння.

Олія пальмова - володіє зволожуючими і живильними властивостями, створює захисний ліпідний бар'єр на поверхні шкіри, не залишаючи відчуття стягнутості і жирного блиску, захищає від зневоднення, усуває лущення, прискорює загоєння ран.

Олія персикових кісточок – протизапальну, живильну, зволожуючу, омолоджуючу, ранозагоювальну, тонізуючу дію.

Олія виноградних кісточок – протизапальну, антисептичну, бактерицидну, регенеруючу, зволожуючу, тонізуючу дію.

Сезамова олія – антиоксидантну, тонізуючу, регенеруючу, зволожуючу, живильну і сонцезахисну властивості (природний УФ-фільтр).

Конкрет троянди – це воскоподібна маса дуже складного складу з запахом троянди, з якої потім отримують ефірну рожеву олію. Це найбільш дієвий компонент по догляду за шкірою. Має антисептичну, бактерицидну і ранозагоювальну дію і одночасно характеризується малою токсичністю, тому йогої можна використовувати навіть для дітей. Він омолоджує, регенерує, розгладжує шкіру, підвищує еластичність і пружність шкіри, надає загальне омолоджуючу дію. Має дуже приємний запах.

Бджолиний віск – має чудові пом’якшувальні, поживні, проти -запальні антимікробні властивості, забезпечує природний захист і утримання вологи шкірою .

Віск карнауба – пом'якшує і живить шкіру.

Властивості:

  1. пом'якшувальна
  2. зволожуюча
  3. поживна
  4. захисна
  5. омолоджуюча
  6. регенеруюча

Призначення:

для щоденного догляду за губами, швидкого загоєння ушкоджень шкіри губ, захисту її від несприятливих факторів навколишнього середовища; вірусних інфекцій.

Спосіб застосування:

наносити тонким шаром на шкіру губ.

Протипоказання:

індивідуальна непереносимість компонентів, що входять до складу бальзаму.

Умови зберігання:

зберігати в оригінальній упаковці далеко від прямих сонячних променів та джерел тепла при температурі від +5°С до +25°С.

Для зовнішнього застосування.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку