Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Віджар капсули №30
0,00 ₴
Рада (Україна, Київ)
Арт.
204120
У список

Віджар капсули №30

Рада (Україна, Київ)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Рада (Україна, Київ)
Форма товару Капсули
Країна виробництва Україна
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 4820133120026
Бренд Віджар
Температура зберiгання не вище 30°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Віджар інструкція по застосуванню

Форма випуску та склад:

30 капсул по 300 мг. Кожна капсула містить екстракти: дерева Віджайсар (Pterocarpus Marsupium) – 68 мг, Азадирахти Індійської (Azadirachta Indica) – 50 мг, Момордики Харантської (Momordica Charantia) – 50 мг, Тиноспори Кордіфолії (Tinospora Cordifolia) – 33 мг, Кори Гвоздичника (Syzygium Cumini) – 33 мг, Куркуми Довгої (Curcuma Longa) – 33 мг, Джимнеми Сильвестре (Gymnema Sylvestre) – 33 мг.

Біологічні властивості компонентів (екстрактів)

Віджайсар: стимулює поглинання кисню жировими клітинами та тканинами внутрішніх органів, стимулює синтез інсуліну та процес перетворення проінсуліну в інсулін, захищає β-клітини підшлункової залози, які синтезують інсулін, від негативного зовнішнього впливу та сприяє їх регенерації у разі пошкодження, пригнічує глюконеогенез (процес утворення в печінці молекул глюкози), стимулює гліколіз (розщеплення глюкози) та уповільнює процес абсорбції глюкози в кишечнику, знижує загальний рівень холестерину в крові та ліпопротеїдів низької щільності (фактори ризику виникнення серцево-судинних захворювань) одночасно збільшуючи рівень ліпопротеїдів високої щільності (запобігають відкладенню холестерину в стінках судин).

Азадирахта Індійська: сприяє зниженню рівню глюкози в крові, підвищує антибактеріальну та противірусну активність організму, покращує засвоєння жирів, які поступають в організм з їжею, перешкоджає всмоктуванню холестерину в кишечнику, сприяє нормалізації діяльності нервової системи, приймає активну участь у виведені токсинів з організму.

Момордика Харантська: стимулює регенерацію β-клітин підшлункової залози, покращує клітинну утилізацію глюкози, сприяє загоєнню та стримує розвиток виразок шлунково-кишкового тракту, знімає нервово-психічне напруження, утомленість та пригніченість, знижує артеріальний тиск, володіє вираженими антиоксидантними, противірусними та протипухлинними властивостями.

Тиноспора Кордіфолія: характеризується сильними імуностимулюючими та протизапальними властивостями, підсилює захисну реакцію організму на інфекції, збільшуючи кількість лейкоцитів в крові, стимулює фагоцитоз (процес захоплення та нейтралізації клітинами організму збудників інфекційних хвороб, інших сторонніх та токсичних для організму часток), стимулює сечовиділення та запобігає утворенню каменів в нирках, знижує загальний рівень холестерину в крові та ліпопротеїдів низької щільності, зменшує рівень глюкози в крові, покращуючи її метаболізм.

Кора Гвоздичника: діє як антиоксидант, захищаючи клітини від пошкодження в результаті окислення, викликає запрограмовану клітинну смерть в доброякісних пухлинних утвореннях, пригнічує розвиток бактерій, блокує процес розщеплення глікогену, знижуючи концентрацію глюкози в крові в періоди між прийомами їжі.

Куркума Довга: володіє сильними імуностимулюючими, антисептичними та протизапальними властивостями, стимулює відтік жовчі та покращує травлення, допомагає нейтралізувати шкідливі протеїни, які блокують роботу мозку, захищає печінку від токсинів, зменшує рівень холестерину та глюкози в крові, стимулює утворення еритроцитів та зменшує агрегацію тромбоцитів.

Джимнеме Сильвестре: сприяє регенерації β-клітин підшлункової залози, блокує абсорбцію глюкози у шлунково-кишковому тракті, даючи можливість організму переробляти надлишки харчового цукру, покращує засвоєння глюкози клітинами, нейтралізує дію адреналіну на стимулювання печінки для продукування глюкози, підвищує активність ферментів, що приймають участь в метаболізмі глюкози, сприяє нормалізації діяльності нервової системи в умовах нервово-психічного напруження.

Показання до застосування

При цукровому діабеті ІІ типу з метою нормалізації рівню глюкози в крові та сечі, для запобігання розвитку ускладнень цукрового діабету та нормалізації рівню холестерину в крові, для профілактики вірусних та бактеріальних інфекцій (дуже характерних для хворих на цукровий діабет через пригнічення імунітету), також може бути рекомендований в раціонах дієтичного харчування при хронічних запальних захворюваннях печінки та нирок, при порушеннях моторики шлунково-кишкового тракту та в якості засобу, що перешкоджає утворенню сечових каменів.

Рослинні екстракти, що відібрані за допомогою тривалих досліджень до складу препарату Віджар , довели свої унікальні оздоровчі властивості багатовіковим досвідом використання в аюрведичній медицині, тому справедливо отримали свої другі назви: «рослинний інсулін», «селянська аптека», «божественне дерево» і т.п. Синергетичний ефект, який досягається об'єднанням цих екстрактів в препараті Віджар , підсилює їх оздоровчі властивості.

Важливо послідовно дотримуватись збалансованої дієти та інших рекомендацій лікаря щодо режиму праці та відпочинку. В іншому випадку можливе суттєве зниження оздоровчого ефекту препарату.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1-2 капсули на день до прийому їжі. При складних формах захворювання дозу можна подвоїти за умови, якщо препарат добре переноситься. Рекомендований курс прийому – не менше трьох місяців.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, наявність великих каменів в жовчному міхурі та нирках.

Не рекомендується приймати препарат під час вагітності та в період лактації.

Термін придатності

24 місяці від дати виготовлення.

Умови зберігання

Зберігати в чистих приміщеннях, в сухому місці за температури до 25 °С.

Відгуки користувачів

5.0
1 відгук
5 зірок
100% (1)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
  1. elena
    22.10.14
    продукт заслуживает внимания,эффективность проверена
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку