Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Олія шипшини 50 мл
0,00 ₴
Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Арт.
157345
У список

Олія шипшини 50 мл

Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Форма товару Олія рослинна
Штрих-код 4820031052375
Бренд Ароматика
Об'єм 50 мл
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 22.10.2023
Провірено
Інструкція

Олія Шипшини

Олію шипшини отримують методом пресування з наступним рафінацією з насіння шипшини (Роза сімейство Рожеві (Rosáceae)) методом екстракції з подальшим рафінацією. Культивується шипшина переважно в Марокко і Болгарії.

Виявляється, в давнину за цією дивовижною рослиною споряджали спеціальні державні експедиції. Цілющі властивості шипшини були відомі ще в XVII столітті. Його плоди і олія вважалися дуже дорогим ліками і цінувалися як надзвичайно ефективний лікувальний засіб. Знахарі, травники здавна використовували її в своїх зіллях. Олія шипшини не дарма має титул «короля натуральних олій». Властивості її надзвичайно різноманітні. Вона знімає подразнення шкіри, підвищує її еластичність, нормалізує роботу сальних і потових залоз, дарує обличчю рівний і красивий колір, знімає сліди втоми і стресу.

Властивості:

антимікробна, тонізуюча, вітамінізуюча, протизапальна, регенеруюча, пом'якшувальна.

Застосовується:

  • для лікувально-профілактичного масажу;
  • для тонізуючого масажу шкіри обличчя;
  • для підвищення еластичності шкіри при передчасному старінні і ранніх зморшках, особливо навколо очей і губ;
  • для догляду за роздратованою, потрісканої, лупиться шкірою;
  • для догляду за в'ялою, що в'яне, з численними зморшками шкірою;
  • при тріщинах сосків у годуючих жінок;
  • для регенерації шкіри і слизових при опіках, післяопераційних швів, пролежнях, трофічних виразках, екземах, дерматозах (знижує формування келоїдних ран і знімає почервоніння рубців).

Способи зовнішнього застосування:

олія шипшини може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, пов'язок, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Пов'язки: змочені в олії шипшини марлеві серветки накласти на уражені ділянки шкіри, забинтувати. Міняти щодня.

Олія масажне проти ожиріння: 1 частина масла шипшини, 1 частина кедрового масла, 1 частина оливкової олії і 1 частина олії звіробою. Масажувати проблемні ділянки тіла щоденно.

Олія масажна для в'янучої шкіри: 1 столова ложка олії шипшини, 3 краплі лавандової ефірної олії, 3 краплі лимонної ефірної олії, 4 краплі ефірної олії меліссової. Цю пропорцію при необхідності збільшити в 10-20 разів.

Протизапальна маска для обличчя (для зняття набряків): 1 столову ложку (з гіркою) пшеничних висівок або пшениці перемолоти, додати 1 чайну ложку олії шипшини і 1 столову ложку відвару кропиви. Кашку нанести на обличчя. Через 30 хвилин змити теплою водою.

Маска очищає, живить, зволожуюча для сухої шкіри: 2 столові ложки вівсяного борошна, 2 яєчних білка, 1 столову ложку меду, 1 чайну ложку олії шипшини, 1 чайну ложку олії волоського горіха перемішати до отримання однорідної маси. Нанести на обличчя на 30 хвилин, а потім змити маску теплою водою.

Протипоказання:

індивідуальна непереносимість олії шипшини.

Увага!

Тільки натуральні олії торгової марки «Ароматика» відповідають описаним властивостей та методів застосування. При складанні рекомендацій ми враховуємо відомості про зонах вирощування рослин, методи отримання олій, їх основний склад. Дана інформація не може бути використана в повному обсязі при застосуванні натуральних олій інших торгових марок.

Зберігання:

в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці в щільно закупореній тарі при температурі не вище +25°С. Термін зберігання зазначений на упаковці.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку