Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Олія ефірна апельсинова 20 мл
84,20 ₴
Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Арт.
114301
У список

Олія ефірна апельсинова 20 мл

Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Немає в наявності
84,20 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Форма товару Олія ефірна
Бренд Ароматика
Об'єм 20 мл
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 19.10.2023
Провірено
Інструкція

ОЛІЯ ЕФІРНА АПЕЛЬСИНОВА

Аромат:

Легкий, теплий, солодкий, смачний і освіжаючий.

Застосовується при целюліті, кровоточивості ясен, стоматиті, стресі, неврозах, безсонні, інфікованих ранах, стомленні очей.

Отримують:

З шкірки і цілих зрілих плодів апельсина солодкого або китайського - Citrus sinensis (L.) Pers. (сімейство рутові - Rutacea) методом механічного пресування без нагрівання.

Походження рослини:

Південно-Східна Азія, Гімалаї.

Поширення рослини:

Солодкий апельсин відомий тільки в культурі. Широко культивується в країнах Південної Європи (Іспанія, Італія), Ізраїлі, Північній Африці (Алжир, Туніс, Марокко), США (Каліфорнія, Флорида), Мексиці, Бразилії, Гвінеї, а також у ряді інших країн субтропічного і тропічного поясів.

Властивості олії:

Жовта, жовто-бура або оранжева рідина з характерним запахом плодів апельсина і ніжним смаком без гіркоти свіжих апельсинових часточок, при охолодженні каламутніє.

Основні компоненти олії:

(+)-лімонен (90%), ліналоол (3%), α-пінен, сабінен, мірцен, октаналь, нонаналь, цитраль, цитронелаль, цитронелол, α-терпінеол, α-терпінолен, деканаль, нерол, нераль, гераніол, гераниаль, додеценаль, валенцен, кадинен, камфен, каріофілен, α - і β-синенсаль, нуткатон, фарнезен, фелландрен, фурфурол, n-цимол, α - і β-кубебени, α - і β-копаєни, елемол, β-елемен, α - і β-гумулени, валенсен, α- і β-илангени, 2,4-декадиеналь, нерозгалужені парафіни складу від С21Н46 до С29Н60и 2-метилпарафини складу від С22Н46 до С29Н60, лимоненоксиди, изопулегол, скарвеол, перилловий альдегід, формальдегід, ацетальдегід, аліфатичні нерозгалужені альдегіди С6– С12,.

Істотний вплив на запах і смак олії надають: 1) наявність 88 - 97% (+)-лімонену (причому саме в цій оптичній формі, так як (-)-лімонен має дещо відрізняється запахом з нотами скипидару, евкаліпта, м'яти; 2)присутність близько 3% різних альдегідів – цитраля, цітронеллаль і жирних альдегідів; 3) наявність мікродомішок 2,4-декадиеналя, α-синенсаля і нуткатона, які сильно впливають на запах суміші з-за низьких порогів нюху.

Дія:

Зігріваюча, адаптогенна, релаксуюча, регенеруюча, протизапальна, протигарячкова, дезінфікуюча, антидепресивна, седативна, жовчогінна, спазмолітична, регенеруюча, жарознижуюча.

Олія тонізує нервову систему, підвищує стійкість до стресів, зменшує нервову напругу і неспокій, розсіює похмурі думки, підвищує настрій і працездатність, усуває депресію. Зменшує симптоми передменструального синдрому.

Має спазмолітичну та легку жовчогінну дію, знімає кишкові спазми, покращує моторику кишечника.

Регулює вуглеводний і жировий обмін, сприяє зниженню ваги і виведенню токсинів з організму. Вважається, що масло здатне знижувати рівень холестерину в крові. Покращує обмін речовин в яснах, усуває їх кровоточивість, уповільнює деструктивні процеси при парадонтозі.

Знімає перенапруження очних м'язів, покращує акомодацію, підвищує гостроту зору.

Хороший тонік для шкіри. Надає шкірі пружність, сприяє зменшенню зморшок. Володіє відбілюючим ефектом. Вважається ефективним анитцеллюлитним засобом.

Показання до застосування:

Нервове напруження і перевтома, стрес, невроз, безсоння, депресія, відчуття страху і тривоги, безсоння, передменструальний синдром, м'язові болі, целюліт, шлункові і кишкові спазми, запори, простудні захворювання, грип, парадоноз, стомлення очей, зниження гостроти зору, сечокам'яна хвороба, інфіковані рани, виразки, паталогічна сухість шкіри, набряки.

Інше застосування:

Використовується як віддушка при виробництві лікарських препаратів, косметики, парфумерії. Широко застосовується в харчовій промисловості, виробництві алкогольних і безалкогольних напоїв.

Поєднується:

З оліями жасмину, кипариса, коріандру, кориці, лаванди, ладану, ялівця, мускатного горіха, герані, троянди, рожевого дерева, а також з нероліевою і петітгрейновою оліями.

Запобіжні заходи:

При тривалому застосуванні і значною дозуванні можливо подразнення чутливої шкіри, а також підвищення її світлочутливості. Не наносити на шкіру менше ніж за 1 годину до прийому сонячних ванн.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку