Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Олія ефірна апельсинова 10 мл
68,60 ₴
Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Арт.
30423
У список

Олія ефірна апельсинова 10 мл

Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Немає в наявності
68,60 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Форма товару Олія ефірна
Штрих-код 4820031050630
Бренд Ароматика
Об'єм 10 мл
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 19.10.2023
Провірено
Інструкція

Апельсинова ефірна олія

Отримують з шкірки і цілих стиглих плодів апельсина солодкого.

Аромат: легкий, теплий, солодкий, пікантний і освіжаючий.

Дія: антидепресивна, заспокійлива, спазмолітична, протизапальна, сприяє зниженню ваги і виведенню токсинів з організму, відбілює шкіру.

Застосовується при целюліті, кровоточивості ясен, стоматиті, стресі, неврозах, безсонні, інфікованих ранах, втомі очей.

Отримують

з шкірки і цілих стиглих плодів апельсина солодкого або китайського - Citrus sinensis (L.) Pers. (Сімейство рутові - Rutacea) методом механічного пресування без нагрівання.

Властивості масла:

жовта, жовто-бура або помаранчева рідина з характерним запахом плодів апельсина і ніжним без гіркоти смаком свіжих апельсинових часточок, при охолодженні каламутніє.

Основні компоненти олії:

(+) - лімонен (90%), ліналоол (3%), α-пінен, Сабіна, мирцен, октаналь, нонаналь, цитраль, цитронелаль, цитронеллол, α-терпінеол, α-терпінолен, деканаль, нерол, нераль, гераніол, гераніаль, додеценаль, Валенца, кадинен, камфен, каріофіллен, α- і β-сіненсаль, нуткатон, фарнезен, фелландрен, фурфурол, n-цимол, α- і β-кубеба, α- і β-копати, елемол, β-еле , α- і β-гумулен, Валенсія, α- і β-ілангу, 2,4-декадіеналь, нерозгалужені парафіни складу від С21Н46 до С29Н60і 2-метілпарафіни складу від С22Н46 до С29Н60, лімоненоксіди, ізопулегол, скарвеол, перілловий альдегід, формальдегід, ацетальдегід, аліфатичні нерозгалужені альдегіди С6- С12 ,.

Істотний вплив на запах і смак масла надають: 1) наявність 88 - 97% (+) - лимонна (причому саме в цій оптичній формі, так як (-) - лімонен володіє кілька відрізняється запахом з нотами скипидару, евкаліпта, м'яти, 2) присутність близько 3% різних альдегідів - цитраля, цитронелаль і жирних альдегідів; 3) наявність микропримесей 2,4-декадіеналя, α-сіненсаля і нуткатона, які сильно впливають на запах суміші через низькі порогів нюху.

Дія:

зігріваюча, адаптогенна, релаксуюча, регенеруюча, протизапальна, протигарячкова, дезінфікуюча, антидепресивна, седативна, жовчогінна, спазмолітична, регенеруюча, жарознижуюча.

Масло тонізує нервову систему, підвищує стійкість до стресів, зменшує нервову напругу і занепокоєння, розсіює похмурі думки, підвищує настрій і працездатність, усуває депресію. Зменшує симптоми передменструального синдрому.

Має спазмолітичну і легку жовчогінну дію, знімає кишкові спазми, улучает моторику кишечника.

Регулює вуглеводний і жировий обмін, сприяє зниженню ваги і виведенню токсинів з організму. Вважається, що масло здатне знижувати рівень холестерину в крові. Покращує обмін речовин в яснах, усуває їх кровоточивість, уповільнює деструктивні процеси при пародонтозі.

Знімає перенапруження очних м'язів, покращує акомодацію, підвищує гостроту зору.

Хороший тонік для шкіри. Надає шкірі пружність, сприяє зменшенню зморшок. Володіє відбілюючим ефектом. Вважається ефективним анітцеллюлітним засобом.

Показання до застосування:

нервове напруження і перевтома, стрес, невроз, безсоння, депресія, відчуття страху і тривоги, безсоння, передменструальний синдром, м'язові болі, целюліт, шлункові і кишкові спазми, запори, простудні захворювання, грип, парадоноз, стомлення очей, зниження гостроти зору, сечокам'яна хвороба, інфіковані рани, виразки, паталогічна сухість шкіри, набряки.

Інше застосування.

Використовується як віддушка при виробництві лікарських препаратів, косметики, парфумерії. Широко застосовується в харчовій промисловості, виробництві алкогольних і безалкогольних напоїв.

Поєднується

з маслами жасмину, кипариса, коріандру, кориці, лаванди, ладану, ялівця, мускатного горіха, герані, троянди, рожевого дерева, а також з нероліевой і петітгрейновим маслами.

Запобіжні заходи.

При тривалому застосуванні і значною дозуванні можливо роздратування чутливої ​​шкіри, а також підвищення її світлочутливості. Не наносити на шкіру менше ніж за 1 годину до прийому сонячних ванн.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку