Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Олія ефірна рожевого дерева 10 мл
79,50 ₴
Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Арт.
140303
У список

Олія ефірна рожевого дерева 10 мл

Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Немає в наявності
79,50 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
Форма товару Олія ефірна
Штрих-код 4820031059381
Бренд Ароматика
Об'єм 10 мл
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 19.10.2023
Провірено
Інструкція

ОЛІЯ ЕФІРНА РОЖЕВОГО ДЕРЕВА

Отримують:

паровою дистиляцією з подрібненої деревини (стружки) рожевого або червоного дерева — Aniba rosaeodora Ducke. (родина лаврові — Lauraceae).

Поширення рослини:

Тропічні ліси у північно-східній частині Південної Америки (французька Гвіана, Бразилія, Перу).

Властивості олії:

Безбарвна або світло-жовта текуча рідина, що має деревно-квітковим запахом з камфорним відтінком і тоном конвалії.

Основні компоненти олії:

ліналоол (близько 85%), 1,8-цинеол (6 – 8%), α-терпінеол (1 -3%), α - і β-пінен, лимонен, линалоолфураноксид, ліналоолпіраноксид, оцименол, терпінен-4-ол, нерол, гераніол, α-кубебен, β-елемен, α-гурьюнен, евдесма-4(14),11-дієн, α-селінен, кадинен, неролідол, спатуленол, кариофилленоксид, глобулол, кадинол, евдесмадиенол, евдесма-7(11)-ен-4-ол, бензилбензоат, цитраль, гераніол, нерол, неролідол, дипентен, метилгептенон, метилгептенол, ізовалеріановий альдегід.

Дія:

антибактеріальна, фунгіцидна, противірусна, антисептична, заспокійлива, тонізуюча, антидепресивна, регенеруюча, болетамувальна, спазмолітична, антиконвульсивна, дезодоруюча, інсектицидна. Ароматичний адаптоген. Послаблює неприємні наслідки зміни часових поясів.

Афродизіак (підвищує статеву активність). Нормалізує обмін речовин. Виводить з організму шлаки і токсини.

Надає протизапальну і пом'якшувальну дію на органи дихання. Усуває бронхоспазм. Полегшує хронічний кашель і кашель курця. Дає хороший ефект при сильному, болісному кашлі астматичного характеру. Цінний антисептик для горла.

Знижує артеріальний тиск. Оптимізує мозковий кровообіг. Ефективна при мігрені і частих головних болях різної етіології, особливо що супроводжуються блювотою. Стимулює діяльність мозку.

Надає загальне балансуючу дію на центральну нервову систему. Володіє відмінними заспокійливими й тонізуючими властивостями. Ліквідує психологічні наслідки стресів і емоційних перевантажень. Усуває дратівливість, відчуття безсилля, безплідні переживання з приводу допущених промахів і помилок. Сприяє повній релаксації і відновлення сил. Аромат медитації і світлої радості.

У той же час олія надає бадьорість і освіжаючий ефект. Піднімає настрій, відновлює душевну рівновагу (навіть короткочасне вдихання аромату), розслабляє при стресі, допомагає впоратися з депресією та апатією, проганяє «чорні» думки, знімає психічні бар'єри, допомагає у досягненні поставлених цілей та втіленні задуманого. Надає ясність мислення, допомагає зосередитися. Аромат олії володіє тонізуючими властивостями і допомагає зняти втому, що особливо важливо під час тривалого водіння машини або тривалого розумового напруження.

Олія користується гучною славою афродізіака, здатного творити чудеса, відновлюючи лібідо і допомагаючи вирішувати такі проблеми, як імпотенція і фригідність. Цей ерогенний аромат усуває статеву холодність і сексуальну лінь, підвищує чутливість і сприйнятливість до пестощів, сприяючи досягненню оргазму. Вважається, що олія добре допомагає при сексуальному виснаженні.

Олія рожевого дерева популярна в косметиці, так як підходить практично до всіх типів шкіри і дає прекрасний лікувальний ефект. Вона покращує мікроциркуляцію і нормалізує внутрішньошкірний ї обмін речовин, сприяючи харчуванню, зволоженню, підвищенню пружності і еластичності шкіри. Олія сприяє усуненню видимого судинного малюнка, куперозу, стресових плям, реактивної гіперемії, формуючи забарвлення і надаючи шкірі красивий свіжий відтінок. Олія рожевого дерева особливо корисно для сухої, запаленої і шорсткої шкіри. Вона пом'якшує, розгладжує і заспокоює роздратовану суху і чутливу шкіру, підвищує її захисні функції, усуваючи подразнення, лущення, тріщини. Будучи найсильнішим тоніком, ця олія може бути використана для старіючої зморшкуватої шкіри, а також шкіри, яка втратила пружність або стала в'ялою після хвороби або сильного зниження ваги. Використання олії перешкоджає утворенню розтяжок у вагітних жінок. Оскільки олія сприяє регенерації тканин, його застосовують при порізах та інших ушкодженнях шкіри. Воно також ефективно при бактеріально-вірусних і алергічних дерматитах, нейродермітах, сухій екземі.

Олія вважається хорошим репелентом.

Показання до застосування:

Порушення функцій нервової системи: стрес, порушення психічного рівноваги та психо-емоційне напруження, пригнічений стан, депресія, апатія, головні болі (насамперед часті мігрені). Як хороший заспокійливий засіб олія рекомендується при неспокої і стресі у маленьких дітей.

Підвищений артеріальний тиск. Алергічні висипання. Астматичний кашель. Застуда, лихоманка, респіраторно-вірусні інфекції. Хронічні захворювання, викликані порушеннями в імунній системі. Ефективно допомагає зняти втому (тому олію широко застосовують туристи, мандрівники, водії).

Бактеріально-вірусні та алергічні дерматити, дерматози, нейродерміти, суха екзема, алергічні реакції, вугрі. Засіб догляду для сухої і чутливої шкіри. Рекомендується використовувати в складі олія/крем після гоління, суміші олій для догляду за шкірою обличчя і тіла в якості дезодоранту і як бактерицидний засіб.

Способи застосування:

Для масажу - 5-7 крапель ефірної олії на 10 мл жирного олії. Для збагачення кремів і тоніків — 5 крапель на 5 мл основи. В аромалампу — 2-5 крапель. У ванну — 8-10 крапель олії, попередньо змішаних з емульгатором (1/4—1/3 склянки молока, сироватки, розчину морської або кухонної солі).

Інше застосування:

Олія використовується в якості ароматичного компонента в харчовій промисловості (алкогольні та безалкогольні напої), косметиці та парфумерії (переважно чоловічій, а також у складі ароматних і чуттєвих сумішей) і для отримання високоякісного ліналоола (який, проте, в даний час все більше замінюється синтетичним).

Дерево використовують для будівництва, різьблення по дереву і виробництва меблів. В даний час велика частина деревини експортується в Японію для виготовлення паличок для їжі.

Поєднується з оліями:

базиліка, бергамоту, бей, валеріани, вербени, герані, їли, іланг-ілангу, каяпута, керда, коріандру, лаванди, ладану, ліметта, лимонної трави, майорану, меліси, мірри, мирта, м'яти, найоли, пальмарози, пачулі, петітгрейна, троянди, розмарину, сандалу, сосни, шавлії, фенхеля, чайного дерева, евкаліпта.

Запобіжні заходи:

Не застосовувати при індивідуальній непереносимості, а також дітям молодше 6 років. Слід враховувати, що при вагітності ефірна олія рожевого дерева безпечна після чотиримісячного терміну.

Умови зберігання:

Ефірні олії зберігаються у щільно закупорених флаконах з темного скла при кімнатній температурі в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку