Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Предзарен фітоконцентрат 30 мл
58,90 ₴
Екомед (Україна, Київ)
Арт.
97830
У список

Предзарен фітоконцентрат 30 мл

Екомед (Україна, Київ)
Немає в наявності
58,90 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Екомед (Україна, Київ)
Форма товару Концентрат
Штрих-код 4820019210575
Об'єм 30 мл
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 28.10.2023
Провірено
Інструкція

Предзарен фітоконцентрат

Для профілактики захворювань передміхурової залози та розвитку аденоми.

Застосовується при гострих та хронічних простатитах, аденомі простати, зниженні ерекції, поганому сечовиділенні та інших розладах сечостатевої системи у чоловіків, та для профілактики перечислених захворювань.

Клінічно підтверджено, що фітоконцентрат Предзарен є високоефективним засобом при всіх захворюваннях передміхурової залози, як запальної, так і інволютивної етіологій, а також при полісистемній патології на фоні чоловічого клімаксу. Він сприяє нормалізації функцій та структури передміхурової залози і поліпшує процеси метаболізму в її клітинах. Крім того, запобігає розвитку у простаті запальних та інволютивних процесів, гіперплазії та аденоми.

Прийом Предзарена при хронічних захворюваннях простати зменшує частоту позивів на сечовипускання, особливо в нічний час. Крім цього, фітоконцентрат є високоефективним адаптогеном для лікування чоловічого клімаксу. Застосування Предзарена зменшує інтенсивність больового синдрому у хребті, збільшує динаміку активних рухів хребта, хворі відзначали зменшення добових перепадів артеріального тиску.

Фітоконцентрат зменшує також дизеректильні розлади і відновлює статеву функцію у чоловіків.

Спосіб застосування і дозування

Профілактичний курс дорослим по ЗО - 40 крапель на півсклянки води за 30 хвилин до їди або через 30 хвилин після їди один - два рази на день. Курс -3 тижні. Повторний курс - після двотижневої перерви.

В терапевтичних цілях, за призначенням лікаря може бути призначене індивідуальне дозування: один-два рази на день по 30-70 крапель на 50-100 мл води.

Додаткова інформація*: Для випарення спирту з фітоконцентартів радимо накапати їх у добре теплу воду або у гарячу чашку і зачекати 2-3 хвилини - спирт випарується.

Побічних ефектів Предзарена під час апробацій у клініках різного профілю не було (на упаковці вказані загальні обмеження).

Склад:

водно-спиртові екстракти листя берези, кропиви, квіток арніки, трави фіалки, чебрецю, кореня елеутерококу.

 

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку