Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Ремо-вакс краплі вушні 10 мл
0,00 ₴
Orion (Фінляндія)
Арт.
26648
У список

Ремо-вакс краплі вушні 10 мл

Orion (Фінляндія)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Orion (Фінляндія)
Форма товару Краплі
Штрих-код 6432100009210
Бренд Ремо-Вакс
Об'єм 10 мл
Умови відпуску без рецепта
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція

Ремо-вакс інструкція по застосуванню

Склад

Алантоїн 3 мг.
Бензетонія хлорид 1 мг.
Бутильований гідрокситолуол 1 мг фенілетилового спирт 5 мг.
Сорбінова кислота 2 мг.
Рідкий ланолін Норкове масло.
Наповнювачі та емульгатори.
Вода очищена до 1 мл.

Гігієнічний засіб для догляду за вушною раковиною. Вушна сірка - секрет залоз зовнішнього слухового проходу. Зазвичай вона видаляється сама при жуванні. Секреція сірки зростає в багато разів при подразненні: пилом, водою, вкладними «навушниками» або беруші, ватяними паличками, при порушеннях обміну речовин, різкій зміні клімату або шкірних захворюваннях. Сірка не встигає піти, накопичуючись, може утворювати «сірчану пробку», здатну викликати зниження слуху, головний біль, нудоту, запаморочення, блювоту.

Гігієнічний засіб Ремо-Вакс призначений для максимально ефективного, м'якого, нетравмуючого очищення вушного проходу, розм'якшення і видалення надлишків вушної сірки і «сірчаних пробок» і профілактики утворення сірчаних пробок в т.ч. при підвищеному утворенні сірки, при користуванні слуховими апаратами, телефонними гарнітурами та головними телефонами з кріпленням всередині вуха, після перебування у запилених місцях або зонах підвищеної вологості, занять водними видами спорту і відпочинку.
Ремо-вакс містить речовини, які сприяють відділенню відмерлих клітин. Ефективні пенетранти сприяють кращому проникненню в товщу пробки і розм'якшують її щільну частину. Вологоутримуючі агенти допомагають зволожити «сірчану пробку», що сприяє її більш легкому вимиванню. Ремо-Вакс не містить агресивних агентів і антибіотиків, тому може застосовуватися у пацієнтів різного віку.

Показання до застосування

Гігієна вух для очищення вушного проходу від надлишків вушної сірки Розчинення «сірчаних пробок».
Профілактика утворення сірчаних і епідермальних пробок.

Ремо-Вакс не можна використовувати в наступних випадках:

Підвищена чутливість до компонентів складу.
Запальний процес або біль у вухах з слухового каналу Перфорація барабанної перетинки.
Наявність шунта в барабанній перетинці, а також в перші 6-12 місяців після видалення шунта.
У деяких рідкісних випадках можливий розвиток місцевих алергічних реакцій. Можлива поява дискомфортних відчуттів в слуховому каналі, роздратування шкіри і короткочасне запаморочення.

Спосіб застосування

Потримайте флакончик в руках, щоб зігріти його до температури тіла. Ляжте на бік, протилежний оброблюваного вуха або нахиліть голову.

М'яко відтягніть вухо за мочку вниз і ззаду для випрямлення зовнішнього слухового проходу.
Накапати по задній стінці до 20 крапель кошти Ремо-Вакс, рівень розчину повинен доходити до межі переходу в вушну раковину. Кількість розчину залежить від розмірів слухового каналу, однак менше 10 крапель не покривають повністю всі стінки слухового проходу.
Зачекайте 20-60 хвилин. Після чого дайте протягом 1 хвилини витекти розчину, перевернувшись на інший бік (або, нахилившись над раковиною/серветкою). Можливе забарвлення розчину в світло-або темно-коричневий колір за рахунок розчиненої сірки.
При необхідності, можна залишити розчин в вусі на ніч, вставивши в вухо невеликий шматочок вати, змочений краплями Ремо-Вакс.
Слуховий канал необхідно промивати після кожного застосування крапель для повного очищення слухового проходу від розчинених залишків сірки/сірчаної пробки. Промивають слуховий канал чистою водою температури тіла.
Промивання не повинно викликати болі. Якщо з'являється біль, необхідно припинити промивання і звернутися до лікаря.
У разі застарілих і щільних сірчаних пробок, рекомендується повторювати нанесення вушних крапель і промивання вуха три дні поспіль.
Повторіть процедуру з іншим вухом.
Для регулярної гігієни вух і зниження ризику утворення сірчаних пробок використовуйте Ремо-Вакс 1 раз на місяць.

Важливо:

Не слід капати в центр вуха - можливе утворення «повітряної пробки» (особливо якщо слуховий канал вузький, звивистий або деформований, в т.ч. в результаті перенесеного отиту).
Не можна проникати ватною паличкою або іншими предметами вглиб слухового проходу - вони завдають мікротравми, службовці «вхідними воротами» інфекції і можуть привести до розвитку зовнішніх отитів і травмі барабанної перетинки.

Застосування в дитячому віці, при вагітності і лактації

Ремо-Вакс дозволений до застосування в дитячому віці. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з фахівцем.
Ремо-Вакс дозволений до застосування під час вагітності (1-3 триместр) і лактації.

Особливі групи пацієнтів

У разі наявності проблем з координацією руху, рухових розладів або тремтіння рук, необхідно попросити іншу особу закапати вушні краплі Ремо-Вакс в слуховий канал.

Особи, які використовують слухові апарати

У разі використання слухових апаратів, їх слід встановлювати тільки після повного видалення розчину з вуха.

Упаковка

Флакон 10 мл

Термін придатності

4 роки. Після розтину, флакон можна використовувати до кінця терміну придатності. Зберігати в захищеному від світла місці, при кімнатній температурі.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку