Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Ротабіотик капсули №25
0,00 ₴
Kendy (Болгарія)
Арт.
204111
У список

Ротабіотик капсули №25

Kendy (Болгарія)
Дивитись аналоги Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Kendy (Болгарія)
Форма товару Капсули
Штрих-код 3800003313612
Бренд Ротабіотик
Умови відпуску без рецепта
Призначення Для поліпшення функцій ШКТ
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 19.10.2023
Провірено
Інструкція

інструкція Ротабіотик капсули

Склад

Показання

Протипоказання

Спосіб застосування та дози

Склад

1 капсула Ротабіотик містить:ліофілізовані бактерії 2,5×109 КУО: Lactobacillus bulgaricus - 0,5×109 КУО Streptococcus thermophilus - 0,8×109 КУО Lactobacillus acidophilus - 0,8×109 КУО Bifidobacterium ssp. (B. bifidum B. longum B. infantis) - 0,4×109 КУО; інулін - 150,0 мг;
допоміжні речовини: стеарат магнію (Е 470); оболонка капсули: титану діоксид (Е 171) желатин.

Фармакологічні властивості

Ротабіотик – комбінований пробіотик до складу якого входять штами лакто- та біфідобактерій: Lactobaccillus bulgaricus Lactobaccillus acidophilus Bifidobacterium ssp. а також Streptococcus thermophilus. Ротабіотик оптимізує функції організму регулює рівновагу та нормалізує склад кишкової мікрофлори.

Лактобактерії що входять до складу Ротабіотику розщеплюють вуглеводи з утворенням молочної кислоти. Створене при цьому кисле середовище сприяє розвитку біфідобактерій які складають 85 – 95% кишкової мікрофлори організму людини. Культури Lactobaccillus bulgaricus та Streptococcus thermophilusутворюють симбіоз компенсуючи метаболізм один одного та стимулюючи взаємний ріст.

Інулін – рослинний полісахарид полімер D-фруктози попередник фруктоолігосахаридів. Він збільшує всмоктування кальцію і магнію сприяє нормалізації ліпідного та вуглеводного обміну знижує концентрацію холестерину та глюкози в крові. Інулін позитивно впливає на кишкову флору та стимулює ріст біфідобактерій. Фруктоолігосахариди що утворюються з інуліну споживаються тільки молочнокислими бактеріями. Саме тому фруктоолігосахариди є селективними стимуляторами росту для біфідобактерій та лактобацил. Крім того інулін чинить прокінетичну дію (стимулює перистальтику кишечника).

Лактобактерії через їхню здатність колонізувати кишечник вважаютьсяприродними конкурентами за місце в мікробіоценозі і за харчовий субстрат і як наслідок пасивно витісняють патогенні бактерії та відновлюють нормальний баланс мікрофлори. Лакто- та біфідобактерії підвищують неспецифічну резистентність організму чинять імуномоделюючу дію.

Бактерії нормальної мікрофлори що входять до складу Ротабіотику активують пристінкове травлення беруть участь у ферментативному розщепленні білків жирів вуглеводів а також у процесах метаболізму жовчних кислот та холестерину. Лакто- та біфідобактерії синтезують амінокислоти пантотенову кислоту вітаміни К та групи В сприяють всмоктуванню заліза кальцію вітаміну D.

Показання

Рекомендується Ротабіотик в якості дієтичної добавки до раціону харчування як джерело корисної мікрофлори: лакто-та біфідобактерій з метою нормалізації мікрофлори кишечнику покращення травлення підвищення імунітету і загальної опірності організму попередження дисбіозу та антибіотик-асоційованої діареї під час і після прийому антибіотиків; при дієтотерапії гострих та хронічних гастроентеритів транзиторних дисфункцій кишечнику (як діареї так і закрепу) пов’язаних зі зміною харчового раціону в зв’язку з поїздками та іншими причинами.

Спосіб застосування та дози

Дітям віком від 3-х до 12 років вживати по 1 капсулі Ротабіотик 3 рази на добу; дітям віком старше 12 років та дорослим: по 1-2 капсули 3 рази на добу через 30 хв після їжі запиваючи питною водою. Якщо дитина або інша особа не може проковтнути цілу капсулу Ротабіотик її необхідно розкрити вміст висипати в ложку і змішати з невеликою кількістю питної води. Курс споживання визначає лікар індивідуально. При необхідності курс можна повторити але не раніше ніж через місяць. Перед застосуванням Ротабіотик рекомендована консультація лікаря.

Особливості застосування

Для максимальної ефективності інтервал між прийомом дієтичної добавки та антибіотиків має складати 3 години.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до складових компонентів Ротабіотик кривава діарея.

Форма випуску

Капсули Ротабіотик № 25 у полімерному флаконі упакованому в картонну коробку.

Маса нетто вмісту 1 капсули

405мг ± 7 5 %.

Строк придатності

2 роки від дати виробництва.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці за температури не вище 18 °С в сухому захищеному від світла і недоступному для дітей місці. Після розкриття флакон зберігати в холодильнику за температури 4±2 °С і використати протягом одного місяця.

Відгуки користувачів

5.0
1 відгук
5 зірок
100% (1)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
  1. Лера
    17.06.14
    никогда не думала, что у взрослого человека может быть дисбактериоз. Думала это детская болячка. Пока сама не влипла по полной. Заболела гайморитом и поскульку запустила его попала к врачу уже в жутком состоянии с высоченной температурой и дикой головной болью. Вот и пришлось выпить лошадиную дозу антибиотиков, а потом как начали чудеса, то живот болит, то крутит, я и на диете сидела а толку нет. пока не заставила себя пойти к врачу и он не назначил мне Ротабиотик... через неделю я уже порхала, но курс допила, чтобы не пришлось потом долечиваться. самочувствие наладилось уже через пару дней живот успокоился на второй или третий день...
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку