Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Ситопростат 330 мг капсули №60
408,20 ₴
Новалік-фарм ТОВ (Україна)
Арт.
210420
У список

Ситопростат 330 мг капсули №60

Новалік-фарм ТОВ (Україна)
Немає в наявності
408,20 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Новалік-фарм ТОВ (Україна)
Форма товару Капсули
Штрих-код 4820161290029
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 19.10.2023
Провірено
Інструкція

Сітопростат інструкція по застосуванню

Склад:

1 капсула міститьактивні інгредієнти: фітостероли – 200 мг (mg); цинку цитрат – 10 мг (mg); селен – (в перерахунку з селенату натрію) – 10 мкг (μg); допоміжні речовини: орісіл, кальцію стеарат, мікрокристалічна целюлоза, крохмаль картопляний, лактоза; оболонка капсули: желатин.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) добавки: білки – 3.0 г (g);
жири – 0 г (g); вуглеводи – 13.0 г (g); 64.0 ккал (kcal) (268 кДж (kJ)).

Форма випуску:

капсули з масою вмісту 330 мг (mg) ± 7.5 %.

Функціональні властивості

СІТОПРОСТАТ є додатковим джерелом фітостеролів, цинку та селену для чоловіків групи ризику, які мають в анамнезі захворювання передміхурової залози (простатит, аденома).

Основний компонент фітостеролів – Бета-ситостерол(до 80%) – сприяє покращенню функціонального стану передміхурової залози при хронічних простатитах і аденомі простати, а також при вікових змінах передміхурової залози, нормалізує ліпідний обмін, знижуючи ризик виникнення серцево-судинних захворювань.

Бета-ситостерол – біологічно активний компонент рослинних олій, що бере участь у метаболізмі арахідонової кислоти і забезпечує повноцінний синтез простагландинів, перешкоджає зв'язку дигідротестостерону та андрогенних рецепторів у простаті. Бета-ситостерол має антисклеротичні, антипроліферативні та антибактеріальні властивості. Включення фітостеролів до раціону харчування ефективно сприяє зниженню рівня загального холестерину і ß-ліпопротеїдів у сироватці крові, і таким чином, природним і безпечним шляхом знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Природні фітостероли, які у великій кількості присутні у жиророзчинних фракціях рослин, легко руйнуються в процесі переробки харчової сировини, тому їх необхідно приймати в ізольованому вигляді.

Цинк відіграє важливу роль у процесах розвитку репродуктивних органів і функції передміхурової залози. Цинк інгібує фермент, який контролює відновлення тестостерону до дигідротестостерону та підтримує достатній рівень статевого гормону. Дефіцит цинку може призводити до імпотенції, підвищення чутливості до інфекцій, безпліддя, захворювань передміхурової залози.

Селен стимулює утворення антитіл і, тим самим,підвищує захист організму від інфекційних та застудних захворювань. Бере участь у виробленні еритроцитів, сприяє підтримці і продовженню сексуальної активності. Селен витрачається з еякулятом, тому у чоловіків, які ведуть активне сексуальне життя, потреба у цьому мікроелементі вища, ніж у жінок.

Рекомендації щодо споживання

Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування чоловіків при простатиті, аденомі простати та вікових змінах передміхурової залози для нормалізації функціонального стану сечовивідної та статевої систем, зокрема репродуктивної функції, а також для нормалізації ліпідного обміну і зниження ризику виникнення серцево-судинних захворювань. Особливо актуальне вживання у чоловіків старшого віку із віковими змінами передміхурової залози.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим (чоловікам) по 1 капсулі 2 рази на добу до їди у першій половині дня, запиваючи водою. Курс споживання – 2 місяці, при необхідності можна повторити декілька разів на рік.

Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем.

Протипоказання

Індивідуальна несприйнятливість компонентів.

Застереження щодо застосування:

не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 4°С до 25°С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Номер партії та дата виготовлення: вказані на упаковці.

Строк придатності:

24 місяці з дати виготовлення.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку