Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Коензим Q10 ультра капсули №30
240,10 ₴
Еліт-фарм (Україна, Днiпро)
Арт.
115692
У список

Коензим Q10 ультра капсули №30

Еліт-фарм (Україна, Днiпро)
Немає в наявності
240,10 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Еліт-фарм (Україна, Днiпро)
Форма товару Капсули
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 616659000638
Бренд Коензим
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 05.03.2024
Провірено
Інструкція

Коензим Q10 ультра

Опис

Склад 1 капсули - 470 мг: коензим Q10 (убіхінон) - 30 мг, олія із соєвих бобів - 295 мг; біла м'яка желатинова капсула (мг): желатин - 120, магнію стеарат - 15, гліцерин - 10.

Властивості

Коензим Q10 (кофермент Q10, убіхінон) - каталізатор білкового походження, який присутній у кожній клітині і відіграє важливу роль у процесах енергозабезпечення організму. Кофермент Q10 - життєво важлива ланка в ланцюзі забезпечення клітин організму необхідними біохімічними компонентами, що сприяє більш ефективному використанню кисню.

Він має антиоксидантні властивості і нейтралізує шкідливу дію вільних радикалів, що утворюються в організмі людини під дією радіації, стресів, хімікатів. Вчені світу зазначають, що кофермент Q10 має захисну властивість на серці, а також сприяє зміцненню імунної системи, нормалізує артеріальний тиск, затримує процеси старіння.

У медичних дослідженнях підтверджено нейтралізуючу дію коферменту Q10 на гістамін, і тому він може бути корисним людям з алергією, бронхіальною астмою, респіраторними захворюваннями. Приблизно до 30 років наш організм самостійно справляється з утворенням необхідної кількості коензиму Q10.

З роками, а також при деяких захворюваннях, його рівень у тканинах знижується. Це порушує енергетичний баланс організму. Наслідками такого дефіциту стають млявість, апатія, депресія, а також порушення серцевого м'яза, печінки, нирок та інших органів. Тому його необхідно включати до раціону харчування, особливо особам старше 30 років.

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендована для сприяння здоровому розвитку та функціонуванню головного мозку, нервової, серцево-судинної та імунної систем. Сприяє уповільненню процесів передчасного старіння. Має антиоксидантні, імуномодулюючі, гіпотензивні, гепатопротекторні властивості.

Спосіб застосування

Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день під час їжі разом із продуктами, що містять жири, або за призначенням лікаря.

Не перевищувати зазначену кількість (порцію), що рекомендується, для щоденного споживання. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед початком вживання рекомендовано консультацію лікаря. Чи не є лікарським засобом.

Термін вживання

2 місяці, надалі термін вживання погоджувати із лікарем.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, період вагітності та грудного вигодовування, діти віком до 12 років.

Умови зберігання

При кімнатній температурі в захищеному від світла місці.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку