Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Пластир Compeed проти сухих мозолів на ногах середній №10
0,00 ₴
Джонсон (Янссен)
Арт.
214054
У список

Пластир Compeed проти сухих мозолів на ногах середній №10

Джонсон (Янссен)
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Джонсон (Янссен)
Форма товару Пластир
Штрих-код 3574660709377
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Заявник Джонсон і Джонсон Україна
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 21.10.2023
Провірено
Інструкція

Пластир Compeed від сухих мозолів

Позбутися натоптишів і сухих мозолів навіть на п'ятах допоможе пластир Compeed . Унікальна гідроколоїдна технологія пластиру створює оптимально зволожене середовище, пом'якшує шкіру і ефективно допомагає позбавитися від сухого мозоля або натоптиша. Пластир тримається на шкірі протягом декількох днів, миттєво зменшуює біль, послаблюючи тиск на мозоль і натоптиш.

Що таке сухий мозоль

Сухий мозоль (вростаючи мозоль, мозоль з коренем) - локалізоване потовщення шкіри з темною конічною серцевиною, яка вростає всередину шкіри і заподіює біль.

Причини виникнення:

Тривалий тиск і тертя на одній і тій же ділянці стопи, найчастіше при носінні незручного взуття.

На відміну від звичайних пластирів*, Compeed від сухих мозолів і натоптишів:

  • Забезпечує необхідний ступінь зволоженості шкіри
  • Знижує тиск на пошкоджену ділянку, миттєво зменшуючи біль
  • Розм'якшує загрубілу шкіру, полегшуючи видалення сухого мозоля/натоптиша
  • Може триматися на шкірі протягом декількох днів

Симптоми

Сухі мозолі або мозолі зі стрижнем - це локалізоване потовщення шкіри, викликане постійним зовнішнім тиском і натиранням однієї і тої ж ділянки шкіри, зазвичай в області виступаючої кістки або між пальцями в місці зіткнення і тертя суглобів. Організм завжди захищається від пошкодження, і тому шкіра, регулярно відчуваючи зовнішній тиск, потовщується. Усередині мозолі шкіра має більш темний колір. Ця область називається ядром і за формою нагадує перевернутий конус, який проникає в глибокі шари шкіри. Коли мозоль досягає нервових закінчень, вона стає болючою.. Лікування сухих мозолів без болю можливо з пластиром Compeed

Натоптиші на ногах - це велика ділянка загрубілої пожовклої шкіри, найчастіше натоптиші на п'ятах і підошві ніг виникають при постійному терті і тиску, наприклад при носінні взуття на високих підборах. Загоєння натоптишів безболісно і швидко можливо з пластиром Compeed

В основі Compeed - спеціальні гідроколоїдні частки товщиною всього лише 600 мікрон, а на поверхні - водовідштовхувальна поліуретанова плівка товщиною 30 мікрон.

Усунення сухих мозолів:

З чого почати лікування сухого мозоля? При появі перших ознак сухого мозоля на ногах необхідно усунути джерело тиску, щоб зупинити подальший розвиток мозоля. Гідроколоїд в складі пластирів Compeed миттєво зменшує тиск і біль. Compeed від сухих мозолів містить також саліцилову кислоту, яка активно розм'якшує сухий мозоль, сприяючи її видаленню.

При появі натоптиша на нозі необхідно усунути джерело тиску і зволожити шкіру.

Загоєння мозолів за допомогою пластиру Compeed від натоптишів - проста процедура: завдяки спеціальному активному гелю, покращує зволоженість шкіри, захищає шкіру від тертя і зовнішнього тиску, миттєво полегшує або зменшує біль, зволожує і пом'якшує натоптиші, спрощуючи їх видалення.

Профілактика:

Якщо вам потрібно надіти тісні або нові туфлі, для захисту від мозолів використовуйте захисний пластир Compeed від сухих мозолів на ногах або пластир Compeed від вологих мозолів. Пам'ятайте, що сухим мозолям часто передують вологі, тому профілактика будь-яких мозолів дуже важлива. Перед сном використовуйте зволожуючий крем для ніг, так як зволоження зберігає еластичність шкіри і уповільнює розвиток мозолів.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку