Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Нормоцикл капсули №60
282,90 ₴
Organosyn Life Sciences (Індія)
Арт.
239580
У список

Нормоцикл капсули №60

Organosyn Life Sciences (Індія)
Немає в наявності
282,90 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Organosyn Life Sciences (Індія)
Форма товару Капсули
Штрих-код 8908000384170
Бренд Нормоцикл
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 23.10.2023
Провірено
Інструкція

Нормоцикл інструкція по застосуванню

Показання до застосування

Порушення менструального циклу (дисфункціональні маткові кровотечі, деякі види аменореї).

Форма випуску

Капсули

Склад:

1 капсула містить діючі речовини:
екстракт Сімплокоса гроновидного (Symplocos racemosa) 125 мг
екстракт спаржі гроновидного (Asparagus racemosus) 100 мг
екстракт солодки голої (Glycyrrhiza glabra) 50 мг
екстракт куркуми довгої (Curcuma longa) 25 мг

Фармакодинаміка

Компоненти капсул Нормоцікл нормалізують рівень жіночих статевих гормонів.

В першу чергу, завдяки наявності в складі Нормоцікла екстракту Сімплокосу гроновидного, відбувається нормалізація співвідношення фолікулостимулюючого і лютеїнізуючого гормонів (ФСГ / ЛГ). Як результат, при прийомі Нормоцікла, у жінок, які не мають овуляції (внаслідок цього гормонального збою), відбувається овуляція, жінка, при бажанні, вагітніє. Доведено, що складова Нормоцікла Сімплокос гроновидний, зберігає гормональний фон жінки в стресових ситуаціях на фізіологічному рівні, попереджаючи, таким чином, розвиток стресового дисбалансу статевих гормонів, як причини порушень циклічності менструацій.

Спаржа гроновидна ефективно усуває гіперестрогенією за рахунок того, що сприяє перетворенню в печінці естрадіолу в естрон. Крім того, Спаржа гроновидна має здатність потенціювати вироблення прогестерону. Здатність спаржі усувати гіперестрогенією і підсилювати вироблення прогестерону, має важливе значення при призначенні Нормоцікла жінкам з естроген-залежних захворюваннями.

Солодка гола усуває піки падіння і підвищення естрогенів, що характерно для деяких видів дисфункціональних маткових кровотеч, а також надає антиандрогенное дію.

Куркума довга здійснює антимікробний ефект, і протипухлинну захист.

Завдяки комплексному складу попереджається розвиток естрогензалежних захворювань (фіброміом, мастопатії, ендометріозу, ерозії шийки матки).

Таким чином, в результаті застосування препарату Нормоцікл відбувається відновлення фізіологічного співвідношення естрогенів і гестагенів, нормалізується менструальний цикл, а також виявляється позитивний ефект в комплексному лікуванні естроген-залежних і запальних захворювань у жінок.

Складові Нормоцікла мають протизапальну, антимікробну, імуномодулюючою діями.

До складу капсул входять екстракти рослин, які століттями застосовуються в Аюрведичній медицині для лікування порушень менструального циклу, безпліддя (відсутність овуляції внаслідок дисбалансу ФСГ / ЛГ), поліпшення імунної відповіді організму.

Використання під час вагітності

Не рекомендується.

Протипоказання до застосування

Ні в рекомендованих дозах.

Побічна дія

Не виявлено.

Спосіб застосування та дози

За 1-2 капсули 2 рази на день або індивідуально за призначенням лікаря в залежності від стану хворого. Тривалість застосування від 1 до 6 місяців (за призначенням лікаря).

Передозування

Невідома.

Взаємодії з іншими препаратами

Невідомо.

Відгуки користувачів

4.2
5 відгуків
5 зірок
60% (3)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
40% (2)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
Сортувати за:
Найновіші
Найновіші
Найстаріші
Зниженню рейтингу
Зростанню рейтингу
  1. Людмила
    31.10.20
    Отличное средство, приятная цена. Я отнеслась к нему сначала легкомысленно. Прописала гинеколог для регулярного цикла, порекомендовла пить 6 месяцев. Я только начала пить- сразу менструация, совпадения, я подумала и забросила упаковку так и не допив ее и до половины. Потом моя проблема повторилась, я решила опять пару капсул выпить и опять менструация пошла......я допиваю упаковку и опять забрасываю рекомендованое лечение 6 месяцев. Сейчас при переходе на осень у меня большая задержка менструации, волосы повсюду растут, приятностей мало. Пошла намеренно в аптеку за новой упаковкой , только выпила -2-3 дня, сразу почувствовала овуляцию и приход менструации, через недели 2 приема менструация пошла....Теперь буду пить все 6 месяцев, надеюсь отрегулировать свой гормональный фон и избавиться от лишней растительности на коже. Пока что очень довольна средством. Еще не знаю, можно ли дочери 14 лет пропить, тоже нерегулярная менструация.
  2. Людмила
    31.05.20
    Надеюсь поможет при гормональном сбое на нервной почве! Год назад покупала в другой упаковке этот же препарат, после 1 приёма пошли месячные, задержка была ровно 2 недели!
  3. Людмила
    12.05.20
    Пью препарат Нормоцикл 2 недели.Болит внизу живота,как на месячные.Овуляцыя произошла,а значит скоро пойдут.Месячных не было 3 месяца.Гормональный сбой.
  4. Алена
    11.03.20
    Нормоцикл отлично справился со своей задачей! Очень довольна. При чем помог уже с первого дня месячных (сильно заливали, по 14 дней). Веса я не набрала после приема в 6 месяцев.
  5. Елена
    16.09.19
    Справился со своей задачей этот препарат, но за месяц применения + 3 кг, не меняя питания и образа жизни, как то совсем невесело(
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку