Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Олія обліпихова 100 мл
38,40 ₴
Агросельпром ТОВ (Україна, Дніпро)
Арт.
233431
У список

Олія обліпихова 100 мл

Агросельпром ТОВ (Україна, Дніпро)
Немає в наявності
38,40 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Агросельпром ТОВ (Україна, Дніпро)
Форма товару Олія
Штрих-код 4820043011179
Бренд Golden Kings of Ukraine
Об'єм 100 мл
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 19.10.2023
Провірено
Інструкція

Масло обліпихи інструкція по застосуванню

Це унікальна цілюща олія виготовлена ​​за новітньою вітамінно-зберігаючою технологією з ягід обліпихи, зібраної в Карпатах.

Склад і корисні властивості обліпихової олії

Цілком очевидно, що корисні властивості обліпихової олії безпосередньо залежать від його складу. Зупинимося на ньому докладніше.

Жири: ОМЕГА-3 (4-6%), ОМЕГА-6 (15-16%), ОМЕГА-9 (10-13%); ненасичені жирні кислоти: пальмітолеіновая кислота (23-31%); насичені жирні кислоти: пальмітинова кислота (29-40%), стеаринова кислота (1,5%), миристиновая кислота (1,5%);
Фосфоліпіди;
Амінокислоти: в цілому в обліпихи присутні 18 амінокислот, серед них: валін, гістидин, ізолейцин, лейцин, лізин, треонін, фенілаланін;
Замінні амінокислоти: аланін, аргінін, аспаргіновая кислота, гліцин, глутамінова кислота, пролін, серин, тирозин, каротиноїди (1-6%), лікопін, зеаксантин, бета-каротин, криптоксантин, Кверцет;
Фітостерини: бета-ситостерин;
Флавоноїди, в тому числі: рутин, ізорамнетін, кемпферол;
Трітерненовие кислоти: олеановая, урсолова і деякі інші трітерненовие кислоти;
Органічні кислоти: винна, саліцилова, щавлева, яблучна, бурштинова;
Дубильні речовини: фітонциди, серотонін, пектини, кумарини, алколоїди;
Вітаміни: Вітамін В1, В2, В3, В6, В9, С, Е, К, Р;
Мікро- та макроелементи: У обліпихи присутні 27 мінералів, серед них алюміній, бор, ванадій, залізо, кальцій, кобальт, кремній, магній, марганець, молібден, натрій, нікель, сірка, стронцій, титан, фосфор, цинк.

 Треба особливо відзначити, що яскраво-оранжевий колір обліпихової олії обумовлений надзвичайно високим вмістом каротиноїдів. Каротиноїди, як відомо, попередники вітаміну A, роль якого в організмі людини важко переоцінити. Масло обліпихи є безсумнівним лідером за змістом каротиноїдів серед усіх відомих на сьогоднішній час рослинних масел.

Велико в цьому маслі і зміст токоферолів (вітамін Е). Цього найсильнішого антиоксиданту в обліпихи в 2 рази більше, ніж в маслі із зародків пшениці, хоча зміст токоферолів в зародках пшениці досить велике.

Ще одна особливість обліпихової олії - просто великий вміст в ньому вітаміну C, його в цьому маслі більше, ніж в лимонах і апельсинах. До того ж аскорбінова кислота цього масла надзвичайно стійка в переробці. Вчені пояснюють таку особливість ягід обліпихи тим, що в них відсутній фермент аскорбіноза, який і переводить аскорбінову кислоту в инактивность форму.
Масло обліпихи - це продукт з високим вмістом каротиноїдів, вітамінів: Е, F, А, К, D і біологічно активних речовин. Використовується як джерело бета-каротину.

Вітамін A. Зустрічається в двох формах: вже готовий вітамін A і провітамін A (каротин). Входить до складу зорових рецепторів в сітківці ока, необхідний для підтримки нормального стану шкіри, слизових оболонок легенів, кишечника і сечовивідних шляхів, сприяє зростанню і зміцненню кісток, волосся, зубів і ясен. Підвищує опірність органів дихання різним інфекціям. Необхідний для вироблення сперматозоїдів і яйцеклітин. Є антиоксидантом і сприяє профілактиці і запобіганню ракових захворювань.

Вітамін E. Інша назва - токоферол. Є найпотужнішим природним антиоксидантом, що захищає організм від дії вільних радикалів. Охороняє від окислення жирні кислоти, вітамін A і ряд гормонів. Допомагає захистити імунну систему від пошкоджень, викликаних старінням організму, стимулює розвиток лімфоцитів. Завдяки цьому вітаміну організм протистоїть атеросклерозу, утворенню тромбів і склеротичних бляшок. Відповідає за здатність до дітородіння. Вітамін Е необхідний для підтримки нормального обміну речовин. Рівень магнію, найважливішого для людського організму мінералу, безпосередньо пов'язаний з вітаміном E. Нестача вітаміну E в першу чергу призводить до зниження імунітету.

Вітамін F. Це поліненасичені незамінні жирні кислоти. Попереджає відкладення холестерину в артеріях, забезпечує здоровий стан шкіри і волосся, впливає на активність залоз внутрішньої секреції. Допомагає спалюванню ненасиченого жиру, що призводить до зниження ваги.

Вітамін D. Сприяє переробці мінеральних компонентів харчування, незамінний для формування скелета і підтримки цілісності кісток. В організмі людини вітамін D регулює обмін кальцію і фосфору, необхідний для зміцнення кісток і зубів. Має імуномодулюючу та онкопротекторним дією, зменшує свинцеву інтоксикацію.

Вітамін К. Необхідний для нормального згортання крові і роботи м'язів.

Головне призначення обліпихової олії - це лікування виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, гастритів і колітів. При цьому масло сприяє зменшенню кислотності в шлунку і прискорює загоєння виразок.
При цих захворюваннях масло обліпихи приймають по 1 чайній ложці за 15-20 хвилин до їди 3-4 рази на день протягом місяця, особливо в осінньо-весняні періоди загострення захворювання.

Масло обліпихи прекрасно показало себе при лікуванні:

  • запалень слизових травного тракту (застосовується в комплексній терапії виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки);
  • гінекологічних захворювань: ерозії шийки матки, кольпітів, вагінітів, ендоцервіцитів;
    опіків, променевих і виразкових уражень шкіри, пролежнів, виразки шлунка, променевого раку стравоходу;
    хронічних захворювань верхніх дихальних шляхів: фарингітів, ларингітів, гайморитів;
  • виразок рогівки ока; патологічних процесів прямої кишки;
  • запальних захворювань ясен і пародонтозу;
  • атеросклерозу;
  • лускатого і висівкоподібного лишаю і нейродермітів;
  • для швидкого загоєння ран, саден і інших уражень шкіри. При цьому, характерною особливістю обліпихової олії є
  • висока якість загоєння - відсутність на місці ураження будь-яких рубців або шрамів;
  • для відновлення шкірного покриву після сонячних і радіаційних опіків, прискорення формування тканин;
  • проти зморшок, при веснянках і пігментних плямах, при вугрової висипки, дерматитах і шкірних тріщинах;
  • покращує зір;
  • запобігає утворенню тромбів.

Протипоказання:

не рекомендується застосовувати при гострому холециститі, панкреатиті, запальних процесах в жовчному міхурі та підшлунковій залозі, жовчнокам'яної хвороби, гепатиті, розладах шлунка, проносі.

Діагностика і лікування захворювань, про які згадувалося вище, повинні проводитися під постійним наглядом лікаря.

Самолікування - небезпечно.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку