Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Цунамі капсули №60
0,00 ₴
Адіфарм Лтд, Болгарія
Арт.
211519
У список

Цунамі капсули №60

Адіфарм Лтд, Болгарія
Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Адіфарм Лтд, Болгарія
Форма товару Капсули
Бренд Цунами
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.10.2023
Провірено
Інструкція

Цунамі інструкція по застосуванню

Склад

1 капсула тверда містить: - основні речовини: сухий концентрат соку плодів журавлини великоплідної (Vaccinium macrocarpon) − 200 мг; сухий екстракт плодів журавлини великоплідної (Vaccinium macrocarpon), стандартизований за вмістом проантоціанідинів (PAC) 40 % − 3 мг; - допоміжні речовини: наповнювачі − целюлоза мікрокристалічна, магнію стеарат, двоокис кремнію колоїдний безводний, тальк; капсула: желатин; барвники − екстракт з червоної капусти, титану двоокис.

Фармакологічні властивості

Журавлина великоплідна має багато корисних властивостей. У плодах журавлини містяться вітаміни (А, В1, В2, ВЗ, С, РР, К і фолієва кислота) та мікроелементи (сполуки алюмінію, заліза, бору, йоду, калію, марганцю, натрію, срібла, цинку, магнію і фосфору). Окремо у складі журавлини можна виділити флавоноїди − антоціани, лейкоантоціани, катехіни. Журавлина також містить фруктозу, сахарозу, глюкозу, сорбіт, органічні кислоти (лимонну, бензойну, хінну, яблучну), каротин, ефірні олії, дубильні речовини, фенолкарбонові кислоти. Журавлину застосовують при запальних процесах та застудах. При введенні в раціон журавлини підвищується активність антибіотиків. Це пов’язано з вмістом в журавлині лимонної кислоти, яка сприяє їх швидкому всмоктуванню. Антибактеріальні властивості журавлини важливі для попередження інфекцій сечового міхура, нирок і сечовивідних проток. Бактерії не в змозі утриматися на стінках сечового міхура, а також трансформуватися з палички на форму кулі - як наслідок, життєздатність бактерій знижується.

Рекомендації щодо застосування

Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело флавоноїдів (антоціанідинів, проантоціанідинів), макро- та мікроелементів (калій, магній, фосфор, залізо), органічних кислот (лимонної, хінної, бензойної, урсолової), які сприяють поліпшенню функціонального стану сечовидільної системи та протидіють прилипанню (адгезії) патогенних мікроорганізмів до слизових оболонок стінок сечового міхура та сечовивідних шляхів; з метою запобігання бактеріального циститу, бактеріального уретровезикального синдрому, бактеріального неспецифічного уретриту, інфекцій сечовивідних шляхів при хірургічних втручаннях і трансуретральних діагностичних дослідженнях.

Спосіб застосування та рекомендована добова доза

Вживати дорослим по 1 капсулі 2 рази на добу або по 2 капсули 3 рази на добу, дітям віком від 3 років і старше − по 1 капсулі на добу або по 1 капсулі 3 рази на добу. Капсули вживати через 20 хв. після прийому їжі; запивати склянкою (200 мл) питної води. Курс споживання становить 3-4 тижні. Після 2-х тижневої перерви застосування можна повторити. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Особливості застосування

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до складових компонентів, гастрити з підвищеною кислотністю, панкреатит в стадії загострення, виразкова хвороба шлунку та 12-палої кишки.

Форма випуску

Капсули тверді №60 (15х4): по 15 капсул у блістері, по 4 блістери в картонній коробці.

Маса вмісту 1 капсули

325 мг ± 7,5 %.

Строк придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати за температури не вище 25 °С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку