Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Біфітен Нео капсули №10
349,30 ₴
Валартін Фарма (Україна)
Арт.
238134
У список

Біфітен Нео капсули №10

Валартін Фарма (Україна)
Упаковка В наявності
349,30 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 70 грн
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 70 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 55 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Валартін Фарма (Україна)
Форма товару Капсули
Країна виробництва Україна
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 4820168260414
Бренд Біфітен
Призначення Для поліпшення функцій ШКТ
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Біфітен нео інструкція по застосуванню

Склад

1 капсула містить:

основні речовини: ліофілізовані пробіотичні бактерії одинадцяти (11) штамів - не менше 5,0х109 КУО (Lactobacillus rhamno-sus; Lactobacillus casei; Lactobacillus plantarum; Lactococcus lactis; Bifidobacterium longum; Bifidobacterium bifidum; Streptococcus thermophilus; Bifidobacterium lactis; Lactobacillus acidophilus; Lactobacillus salivarius; Lactobacillus bulgaricus); 

допоміжні речовини: олігофруктоза, крохмаль кукурудзяний, крохмаль кукурудзяний прежелатинізований, емульгатори: шелак, магнію стеарат, кислота альгінова, триетилцитрат, камедь рожкового дерева, олія оливкова; капсула: гідроксипропілметилцелюлоза, камедь геланова, барвник: титану двоокис.

Рекомендації щодо застосування:

за рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело живих штамів пробіотичних бактерій та пребіотику з метою регуляції діяльності шлунково-кишкового тракту при порушенні балансу мікрофлори кишечника (дисбактеріозі):

  • внаслідок кишкових інфекцій бактеріального і вірусного походження, функціональних розладах кишечника (діареї, закрепах);
  • під час або після антибіотикотерапії;
  • при пригніченні імунітету, порушенні обміну речовин, алергічних проявах;
  • при погіршенні якості харчових продуктів і питної води, незбалансованому харчуванні і переїданні, дії несприятливих чинників довкілля, фізичному та емоційному стресі, різкій зміні кліматичних та часових поясів, перебуванні в екстремальних умовах.

Спосіб застосування та рекомендована добова доза:

вживати дорослим і дітям віком від 3-х років і старше по 1-2 капсули 1 раз на добу під час їди в залежності від тяжкості симптомів. Тривалість прийому до 10 днів. Перед застосуванням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.
Унікальна запатентована технологія покриття капсул «ProTarget» (Gastric Acid Protected Probiotic Delivery) захищає вміст капсули від впливу низького рівню pH шлункового соку, руйнівного впливу травних ферментів та солей жовчних кислот, і забезпечує надходження безпосередньо в кишечник живих бактерій, здатних адаптуватися та зберігати високу біологічну активність саме в кишечнику, що підтверджено дослідженнями та перевірено часом.

Кислотостійка капсула Біфітену нео підвищує життєздатність пробіотичних бактерій у порожнині кишечника і зберігає їх високу біологічну активність протягом тривалого часу.

Біфітен нео є безпечним для осіб з непереносимістю казеїну, глютену, лактози, молока та молочних продуктів.

Протипоказання:

підвищена чутливість до будь-якого з компонентів.

Застереження щодо застосування:

не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Умови зберігання:

зберігають в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С у недоступному для дітей місці. Не потребує зберігання в холодильнику.

Форма випуску:

капсули масою 428 mg (мг) ± 5,0 %.

Не є лікарським засобом.

«Біфітен нео» – синбіотик, що містить унікальну комбінацію 11-ти штамів відбірних живих пробітичних бактерій, що схвалені EFSA та FDA і мають статус QPS і GRAS відповідно.
«Біфітен нео» - синбіотик у формі капсул, призначений для підтримання та відновлювання шлунково-кишкової мікрофлори – потужної екосистеми, яка виконує в організмі людини захисну, імуностимулюючу, детоксикаційну, синтезуючу, регуляторну та інші функції, а також формує захисний бар’єр, що перешкоджає проникненню та розвитку сторонніх мікроорганізмів, у тому числі, збудників інфекційних хвороб.
«Біфітен нео» - це 5 мільярдів (5,0х109 КУО) корисних бактерій збалансованих за своїм складом в одній кислотостійкій капсулі, яка забезпечує їх життєздатність протягом тривалого часу перебування в шлунково-кишковому тракті.

Одинадцять відбірних штамів живих корисних бактерій, що входять до складу «Біфітену Нео» вважаються безпечними та схвалені Європейським Агентством Безпеки Харчових Продуктів (EFSA) та Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA) – шість видів лактобацил (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus bulgaricus); три види біфідобактерій (Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis); лактококові бактерії (Lactococcus lactis); термофільний стрептокок (Streptococcus thermophilus).

  • Біфідобактерії (Bifidobacterium) беруть участь в утворенні молочної та оцтової кислот, синтезі амінокислот, білків та вітамінів, посилюють всмоктування іонів кальцію, заліза, та вітаміна D, пригнічують ріст патогенної мікрофлори, підтримують процеси пристінкового травлення, сприяють зниженню pH харчової маси в товстому кишечнику.
  • Лактобактерії (Lactobacillus, Lactococcus ) пригнічують ріст патогенної мікрофлори за рахунок продукції молочної кислоти, спирту, лізоциму, перекису водню, інтерферонів, а також позитивно впливають на розвиток біфідобактерій, які є основною складовою мікрофлори здорового кишечнику. Лактобактерії виробляють речовини з природними протимікробними властивостями, що сприяє очищенню організму від шкідливих бактерій та грибків.
  • Термофільний стрептокок (Streptococcus thermophilus) розщеплює лактозу і полісахариди, зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози, сприяє пригніченню росту патогенної мікрофлори, розщеплює казеїн, окислює нітрити до нітратів.

Саме завдяки такій комбінації бактерій «Біфітен нео» має підвищену ефективність в порівнянні з дієтичними добавками, що містять один вид бактерій, тому 1-2 капсули на добу допоможуть підтримати і збалансувати мікрофлору шлунково-кишкового тракту.

Максимального ефекту «Біфітену Нео» надає:

  • Одночасне (в одній капсулі) застосування унікальної комбінації 11-ти видів живих мікроорганізмів (пробіотиків) та олігофруктози (пребіотику) – живильного середовища і джерела енергії для зростання та розвитку живих бактерій.
  • Використання унікальної запатентованої технології покриття капсул «ProTarget» (Gastric Acid Protected Probiotic Delivery), що захищає вміст капсули від впливу низького рівню рН шлункового соку, руйнівного впливу травних ферментів та солей жовчних кислот, і забезпечує надходження безпосередньо в кишечник живих бактерій, здатних адаптуватися та зберігати високу біологічну активність саме в кишечнику, що підтверджено дослідженнями та перевірено часом.

Капсули «Біфітен нео», що покриті оболонкою «ProTarget», відповідають вимогам Європейської фармакопеї.
Ліофілізовані живі пробіотичні бактерії через 1 – 3 години після приймання внутрішньо виходять з анабіозу, заселяють кишечник і починають проявляти здатність до адгезії та протидії патогенним бактеріям.
«Біфітен нео» може застосовуватися особами з непереносимістю лактози. Продукт не містить казеїну, глютену та консервантів, тому він може використовуватися особами з алергією на продукти, що містять дані речовини.

Відгуки користувачів

5.0
9 відгуків
5 зірок
100% (9)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
Сортувати за:
Найновіші
Найновіші
Найстаріші
Зниженню рейтингу
Зростанню рейтингу
  1. Клавдія
    15.04.20
    БІФІТЕН НЕО - мікробіологічна рівновага для міцного імунітету.
  2. Стас
    13.04.20
    БИФИТЕН НЕО - уникальное сочетание живых пробиотических бактерий в кислотостойкой капсуле, для крепкого иммунитета.
  3. Тарас
    02.04.20
    Ефект відразу, відновлює мікрофлори, усуває метеоризм
  4. Оксана
    01.04.20
    При недостатньо повноцінному харчуванні належна кількість живих и сильних бактерій в кишковику - це запорука міцного іммунітету людини. Тут допомагає Біфітен нео з дуже зручним вживанням- 1 капсула на добу 10 днів.
  5. Виктория
    31.03.20
    Для восстановления микрофлоры кишечника и иммунитета после приема антибиотиков купила капсулы Бифитен нео( только на упаковке указано , что содержится 11 штаммов бактерий). Попросила фармацевта подобрать мне препарат, который не нужно хранить в холодильнике , можно принимать раз в сутки, ну и естественно чтобы был действенным. Работа кишечника улучшилась на второй день приема капсул. Можно применять взрослым и детям старше 3х лет. Рекомендую
  6. Клиентка аптеки
    30.03.20
    Моя врач советует принимать бифитен нео для поддержания крепкого иммунитета в сезон гриппа и других ОРВИ , так как бифитен нео обеспечивает микробиологическое равновесие организма. Уточняла, можно ли при диетическом питании, оказалось, что Бифитен нео-уникальная комбинация живых пробиотических бактерий в кислотоустойчивой капсуле, поэтому дополнит любую диету.
  7. Алена
    30.03.20
    Покупала в ближайшей аптеке. Правильное название Бифитен Нео , в составе живые пробиотические бактерий в кислотостойкой капсуле, при гриппе и ОРВИ для крепкого иммунитета. Можно применять взрослым и детям старше 3-х лет, 1 капсула 1 раз в день
  8. Покупатель
    27.03.20
    При дисбиозе после приёма антибиотиков в аптеке посоветовали бифитен нео для восстановления микрофлоры кишечника и иммунитета. Помогает с первых дней приёма, можно применять взрослым и детям от трёх лет по 1капсуле в день.
  9. Ольга
    27.03.20
    Моїй донечці 3 роки,в аптеці порадили симбіотик Біфітен НЕО- для міцного імунітету. Це мікробіологічна рівновага при грипі та ГРВІ .Біфітен в капсулі,але вона не велика і дитина легко іі ковтає. Також після прийому антибіотиків були закрепи,після Біфітену – вилікувались.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку